Hvordan Avle Sauer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Avle Sauer
Hvordan Avle Sauer

Video: Hvordan Avle Sauer

Video: Hvordan Avle Sauer
Video: Sauer 200 STR barrel change 2024, April
Anonim

I dag er det fortsatt å oppdrive sau den samme typen virksomhet, og det er mange teknologier for å holde dem. Og som mange andre typer virksomhet, begynner en saueavlbedrift med registrering av et selskap, utarbeidelse av en forretningsplan, samt inngåelse av en modellavtale for leie av lokaler og beite for beite.

Hvordan avle sauer
Hvordan avle sauer

Det er nødvendig

Flere værer og sauer

Bruksanvisning

Trinn 1

Saueavl kan være rettet mot å selge kjøtt, skinn og ull. For at ideen om oppdrett av sau ikke skal bli for dyr, kan man foreslå en idé som består i å beite sau på et beite hele året med tilførsel av fôr med bare 15-20%. For å øke lønnsomheten i ideen om å oppdra sauer, bør du også ta en ansvarlig tilnærming til valget av sauerasen.

alt om en vær hvordan man vokser
alt om en vær hvordan man vokser

Steg 2

Ram av ramme bør velges som gir den største mengden kjøtt. Disse rasene importeres vanligvis fra Tyskland, Australia, Frankrike. Man bør imidlertid huske på at det er med beite på sau det kan være problemer med de lokale myndighetene, fordi dette krever en spesiell tillatelse.

hvordan man kan beite hjort
hvordan man kan beite hjort

Trinn 3

Ved avl av værer, bør grovullede værer foretrekkes, noe som vil spare deg for å varme opp rommet. Dessuten er disse værrasene best egnet for våre klimatiske forhold. Å avle grovhårede værer ser ut til å være det mest vellykkede alternativet i Russland.

Anbefalt: