Hvordan Trene En Husky

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Trene En Husky
Hvordan Trene En Husky

Video: Hvordan Trene En Husky

Video: Hvordan Trene En Husky
Video: Så lär du hunden att gå fot 2024, April
Anonim

Den vakreste og mest attraktive av alle hunderaser er kanskje Husky. De er blant de mest lojale og hengivne kjæledyrene. Bare folk som er glad i sport, vil være i stand til å holde en slik hund, siden huskier krever lange turer i frisk luft. De er også veldig glad i barn: blant Chukchi-stammene utførte Huskies funksjonene til barnepiker. Så hvordan trener du dem?

Hvordan trene en husky
Hvordan trene en husky

Bruksanvisning

Trinn 1

Øv den aller første og enkleste kommandoen til Husky: "Kom til meg." Det er best å begynne å lære og trene i tidlig alder. Den mest passende tiden for trening er utseendet til en baby i familien. Dette gjør Husky-karakteren snillere og mer smidig, fordi de preges av sin uavhengighet og kjærlighet til frihet. Ulverøtter er fremdeles tydelige i deres karakter.

hvordan trene en katt
hvordan trene en katt

Steg 2

Finn en profesjonell Husky-instruktør som enten kan hjelpe deg i teorien, eller begynn å trene kjæledyret ditt mot et gebyr. Alle bør ta seg av dette på forhånd, før utbruddet av 6-7 måneder. Dette vil bidra til å begrense og temme hundens uavhengige karakter ytterligere. Hvis du begynner å ta vare på oppvekst og trening senere, vil du ha det vanskelig med en hund med en slik disposisjon. Enhver hund skal kunne de grunnleggende kommandoene og være i stand til å utføre dem. Treningen må være riktig utformet, og, viktigst, begrunnet både praktisk og teoretisk. Fagpersoner kan gi deg de rette rådene eller jobbe med kjæledyret ditt for å oppnå ønsket nivå av trening og utdanning.

grunnleggende krav til utarbeidelse av kalender og temaplanlegging
grunnleggende krav til utarbeidelse av kalender og temaplanlegging

Trinn 3

Å bruke mer tid på hunden din vil ikke bare hjelpe ham til å bli mer trent, men du vil også forstå ham bedre. Hold en tidsplan for å gå og trene, mate og sove. Dette vil hjelpe hunden til å bli vant til rutinen. Vær følsom overfor kjæledyret ditt, ikke glem det. Og så kan Husky bli en god og trofast venn som alltid vil være der.

Anbefalt: