Hvilken Hunderase Er Den Snilleste

Innholdsfortegnelse:

Hvilken Hunderase Er Den Snilleste
Hvilken Hunderase Er Den Snilleste

Video: Hvilken Hunderase Er Den Snilleste

Video: Hvilken Hunderase Er Den Snilleste
Video: Димаш - Реакция Dears из разных стран мира - книга о Димаше / Dimash Book, Vol.1 [SUB] 2024, April
Anonim

Før du adopterer en hund som kjæledyr, tenker mange foreldre på hvilken rase som er den vennligste. Det skal bemerkes at ofte er det fra oppdragelsen av et kjæledyr at hans disposisjon til mennesker avhenger. Derfor blir rangeringene til de mest onde og snille hundene ofte ledet av de samme rasene.

Hvilken hunderase er den snilleste
Hvilken hunderase er den snilleste

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du bestemmer deg for å ha en hund for et barn, må du bli ledet av slike raseegenskaper som ikke-dominerende lederegenskaper, kontrollerbarhet og evnen til å adlyde. Mange års forskning fra spesialister på dette feltet har gjort det mulig for oss å rangere de snilleste hundene med disse egenskapene.

Steg 2

Golden Retriever tok førsteplassen på rangeringen. Dette er en lojal, omgjengelig, kjærlig hund som elsker barn. Denne rasen kommer helt rolig overens med andre kjæledyr, uten å prøve å dominere. De lærer lett og naturlig alt, og blir ofte fantastiske barnepiker for barn.

Trinn 3

På den andre linjen i rangeringen av de snilleste hunderaser - St. Bernards. Til tross for den ganske imponerende størrelsen på kjæledyret, er dette veldig fredelige og lydige hunder. De leker med stor glede og tilbringer tid med barn.

Trinn 4

Neste på listen over de snilleste hunderaser er Labrador Retriever. Dette er en veldig lojal hund. Han blir raskt knyttet til eierne og søker å behage dem i alt. Denne rasen egner seg godt til trening. Det er en vennlig, intelligent og familiehund som krever mye oppmerksomhet som et ekte familiemedlem. Han husker raskt slektninger og venner.

Trinn 5

Basset Hound er en like vennlig hunderase. De er også veldig lydige. Man kan si om denne hunden - "en evig tenåring", litt lunefull, rampete, men aldri kjedelig. Denne rasen elsker samfunnet, både dyr og mennesker.

Trinn 6

The Irish Setter er en energisk og veldig leken hunderase. Med stor glede kommuniserer han med barn, og blir deres gode følgesvenner i en rekke spill. Hunder av denne rasen er alltid klare til å gå en tur og lære alt lett. Dette er en rolig, kjærlig og vennlig hund som trenger litt aktivitet i livet: løping, jogging på sykkel.

Trinn 7

Collier kommer godt overens med barn i forskjellige aldre. De er veldig intelligente og milde hunder. De egner seg også godt til utdannelse. De har ikke noe imot å løpe og er alltid lekne. En slik hund kan kjøpes for et lite barn, og hjelper ham med å trene og utdanne henne.

Trinn 8

Newfoundlands er veldig snille mot mennesker. For deres tålmodighet med barn, hengivenhet og ømhet blir de til og med kalt "barnevakter". De er alltid i sikte.

Trinn 9

Uvanlig intelligente og kjærlige pudler. De kommer seg utmerket selv med de minste barna. I tillegg er det den tryggeste hunderasen for allergikere.

Anbefalt: