Hvordan Velge Vakthund

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Vakthund
Hvordan Velge Vakthund

Video: Hvordan Velge Vakthund

Video: Hvordan Velge Vakthund
Video: Praktisk info | Jon er på utkikk etter en hund | discovery+ Norge 2024, April
Anonim

Vakthundens hovedoppgave er å advare eieren i tide om faren, å beskytte og beskytte privat eiendom. Å velge en god vakthund er ikke lett.

Hvordan velge vakthund
Hvordan velge vakthund

Bruksanvisning

Trinn 1

En god vakthund er et intelligent, modig og høyt stemt dyr som er lojal mot eieren. Et formidabelt utseende er ikke hovedkriteriet for valg av vakthund, fordi pliktene hans ikke inkluderer å forfølge og angripe en potensiell fiende. Selv om et ganske stort og hardt dyr, ved sitt utseende, kan skremme en fremmed av.

hvordan velge hund for en leilighet
hvordan velge hund for en leilighet

Steg 2

De mest populære vakthunderaser er Rottweiler, schäfer og engelsk bulldog. Modige og sterke Rottweilere er i stand til å uselvisk beskytte sin herre og hans familiemedlemmer i tilfelle fare. En veloppdrettet og riktig trent Rottweiler er ikke bare en utmerket vakthund, men også et snill, kjærlig og forsiktig kjæledyr.

velg hunden din
velg hunden din

Trinn 3

Intelligente og lojale tyske hyrder egner seg godt til trening. Disse dyrene har bevist seg som vakthunder, ikke bare for hjemmet, men også for beskyttelse av offentlige fasiliteter.

hvordan trene en hund
hvordan trene en hund

Trinn 4

Hvis du leter etter en vakthund til en leilighet, gi preferanse til den engelske bulldogen. Til tross for at disse utseendene etter utseende viser et ønske om å rote rundt og nyte livet, når de føler at en fremmed nærmer seg døren til leiligheten, vil de definitivt informere deg om det.

hva og hvordan du skal lære hunder
hva og hvordan du skal lære hunder

Trinn 5

De beste vokterne av private hus og sommerhus er kaukasiske, sentralasiatiske og sør-russiske gjeterhunder. Det lange tykke håret til disse dyrene er i stand til å beskytte dem mot frost og dårlig vær, slik at de kan bo i hagen til huset.

hvordan kjøpe en husky valp
hvordan kjøpe en husky valp

Trinn 6

Hvis familien din har små barn og andre kjæledyr, se opp for vakthunderaser som Jack Russell Terrier og Rhodesian Ridgeback. De er ganske tålmodige med barna og er klare til å tilgi dem for noen sprell. I tillegg er disse hundene veldig mobile, intelligente, oppmerksomme, modige og lojale mot eierne.

Trinn 7

Dachshunds, Dobermans, Fox Terriers, Poodles, Airedale Terriers og Yorkshire Terriers kan være gode vektere med riktig utdannelse.

Trinn 8

Før du bestemmer deg for en bestemt rase av vakthund, må du bestemme selv: hvor kjæledyret skal bo (hjemme eller på gaten), hvilken størrelse dyret skal være, hvem som skal trene det (deg eller en spesialist), skal det beskytte deg og familien din i tilfelle fare.

Anbefalt: