Funksjoner Av Hunderasen Labrador

Funksjoner Av Hunderasen Labrador
Funksjoner Av Hunderasen Labrador

Video: Funksjoner Av Hunderasen Labrador

Video: Funksjoner Av Hunderasen Labrador
Video: Die 10 teuersten Hunderassen 2024, April
Anonim

Nesten alle vet at en hund er menneskets beste venn. Det er mange forskjellige hunderaser, men blant dem skiller Labrador seg ut.

Funksjoner av hunderasen Labrador
Funksjoner av hunderasen Labrador

Labrador er en intelligent og munter hund med et lyst temperament, vilje til å tjene eieren, aktivitet og ondskap. Representanter for denne rasen blir vellykket brukt som jakthunder.

Størrelsen på manken er ca 55 cm. Pelsen er tett, kort, lett å ta vare på, og rengjør den med jevne mellomrom med en børste. Labradorer kan ha svart, hvitt eller rødt.

Labrador er bygget for å fungere, så det krever mye bevegelse og intellektuell aktivitet. Den passer for aktive og atletiske mennesker. Han finner lett et felles språk med barn, men man må være forsiktig med førskolebarn, hunden er sterk og stor, den kan ved et uhell presse barnet. I motsetning til mange tjeneraser, strever ikke Labrador for dominans; det er viktig for denne hunden å tjene den elskede eieren og hans familie.

Atferdsproblemer oppstår når du prøver å lage en dekorativ hund av en Labrador, noe som gir lite rom for å gå. Eiernes klager over ødeleggelsen i leiligheten er knyttet nettopp til mangel på arbeid og opplæring.

Labradorer er utsatt for fedme. Jogging uten bånd, aktiv trening på hundens lekeplass og moderat ernæring vil redde ham fra det.

Labradorer er ikke vakthunder, men de vil advare om fremmede ankommer ved å bjeffe. Samtidig blir de fleste gjestene behandlet fredelig og med interesse.

Anbefalt: