Hvordan Kastrere En Hund

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kastrere En Hund
Hvordan Kastrere En Hund

Video: Hvordan Kastrere En Hund

Video: Hvordan Kastrere En Hund
Video: Kastrering hannhund - Dyrlegehjelpen 2024, Kan
Anonim

Spørsmålet om behovet for å sterilisere hunder avgjøres av alle, basert på hans ideer om fordelene og ulempene ved denne prosedyren. Men hvis du bestemmer deg for at kjæledyret ditt trenger sterilisering, er det viktig å sørge for at operasjonen utføres riktig og så smertefritt og sikkert som mulig for dyret.

Hvordan kastrere en hund
Hvordan kastrere en hund

Bruksanvisning

Trinn 1

Vær oppmerksom på alle mulige konsekvenser av operasjonen, slik at du er forberedt på å håndtere dem hvis de oppstår. Spesielt ble det bemerket at som et resultat av sterilisering, kan en økning i hundens vekst forekomme, noe som betyr at den vil trenge spesiell ernæring som forhindrer fedme og samtidig gir den alle elementene som er nødvendige for sunn vekst. og utvikling.

Steg 2

Ikke les forskjellige mytiske meldinger på internettkilder. Søk profesjonell rådgivning. Du vil bli fortalt i detalj om de forskjellige funksjonene ved sterilisering i en veterinærklinikk, så vel som i en kennel som driver med avlshunder. Så på mange nettsteder er det en legende om endringen i oppførselen til hunder etter sterilisering. Dette er ikke sant, bare bare fordi representantene for den kvinnelige delen av hunden, i motsetning til hannen, står overfor en økning i hormoner bare noen få ganger i året. Resten av tiden er deres oppførsel ikke regulert av dem. Følgelig vil sterilisering ikke påvirke ham på noen måte.

Trinn 3

Ta alle de ovennevnte trinnene før kjæledyret ditt er 5-6 måneder gammelt, siden den optimale steriliseringsoperasjonen vurderes i denne alderen. Vær oppmerksom på at du også må bestemme på forhånd om prosedyren skal utføres hjemme eller på en klinikk, og velge riktig institusjon og lege. Ta en avgjørelse basert ikke på dine egne interesser, men med fokus på hunden: å utføre denne operasjonen krever sterilitet, og hvis du ikke er klar til å skape et slikt miljø hjemme, nekte hjemmekirurgi. På den annen side kan en altfor nervøs hund være mindre sannsynlig å tolerere kirurgi i klinikken.

Trinn 4

Studer nøye funksjonene i postoperativ pleie og forbered alt du trenger på forhånd. Forbered deg spesielt på å hjelpe hunden din med å komme seg fra anestesi. Vær forberedt på at dyr, i likhet med mennesker, også responderer på det i samsvar med deres individuelle egenskaper, og at de kanskje ikke oppfører seg som beskrevet i listen over standard symptomer.

Anbefalt: