Hvordan Velge En Yorkshire Terrier

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge En Yorkshire Terrier
Hvordan Velge En Yorkshire Terrier

Video: Hvordan Velge En Yorkshire Terrier

Video: Hvordan Velge En Yorkshire Terrier
Video: BAÑO Completo Yorkshire Terrier 2024, April
Anonim

Yorkshire Terrier er en miniatyr, aktiv og lett trenbar hund. Det er ideelt for å holde seg i et leilighetsmiljø. Hvis du tenker på å få en Yorkshire Terrier-valp, bør du gjøre deg kjent med noen få enkle regler og funksjoner i denne rasen. Så hvordan velge en Yorkshire terrier valp?

Hvordan velge en Yorkshire Terrier
Hvordan velge en Yorkshire Terrier

Bruksanvisning

Trinn 1

For å komme i gang, bør du absolutt bli kjent med oppdretterne. Bedre om selv før valpene blir født. Det er nødvendig å finne ut og se under hvilke forhold hundene holdes, å finne ut alt om foreldrenes egenskaper, deres helse og karakter (dette gjenspeiles også i valpenes personlighet). Når du avler Yorkshire terrier, er det veldig viktig å ta en ansvarlig tilnærming til antall valper per år - det skal ikke være mange av dem. Så hvis en oppdretter har mer enn to eller tre hunder til salgs, se etter en annen. Eieren er også forpliktet til å demonstrere dokumenter som bekrefter rasenormene til begge foreldrene.

Steg 2

Be nå eieren om å snakke om Yorkshire Terrier-standardene og forklare hvorfor foreldrene til valpene og valpene selv møter dem. Standard Yorkshire Terrier er en miniatyrhund med en glatt, slank, lang pels. Det skal ikke være bølgete. Øynene skal være mørke og blanke, med et karakteristisk våken og oppmerksomt blikk. Bittet er godt bygget og saksebitt.

Trinn 3

Vær oppmerksom på fargen - den skal være en rik mørk fersken eller mørk gyldenbrun farge. Der håret er spesielt langt (hode, område nær ørene). dekselet skal være mørkere. På nakken er kappen vanligvis lettere. Den mørke metallskyggen til fullblods Yorkshire Terrier strekker seg fra baksiden av hodet, ryggen og opp til halen. Halen skal være dekket av hår.

Trinn 4

Vær oppmerksom på hvordan valpen beveger seg, er han aktiv? En sunn Yorkshire Terrier-valp er utrolig nysgjerrig og mobil. Han leker frimodig med sine brødre og søstre, er interessert i ting rundt. Hvis han sitter mye eller ikke deltar i spill, er det godt mulig at han har problemer med bakbenene eller dysplasi i leddene. Yorkshire Terrier er ganske disponert over denne sykdommen. Et enkelt triks for å sjekke valpens mentale helse er å ta en nøkkelring og kaste den nær hunden. Hvis en liten terrier blir redd eller reagerer likegyldig, kan det være noe galt med ham. En sunn valp vil skynde seg å interessere seg for emnet.

Trinn 5

Ikke kjøp en Yorkshire Terrier på fuglemarkeder - dette er grobunn for infeksjoner, for det meste selges svake og ubehandlede dyr der, og dokumentene er ofte falske.

Anbefalt: