Hvordan Velge En Mops

Hvordan Velge En Mops
Hvordan Velge En Mops

Video: Hvordan Velge En Mops

Video: Hvordan Velge En Mops
Video: МОПС. Плюсы и минусы породы 2024, April
Anonim

Hvis du bestemmer deg for å ha en mops, vet du at du vil få en ekte venn som ser på deg forelsket, følger deg overalt og støtter deg, både i moro og tristhet. Det antas at mops bodde ved domstolene til kinesiske keisere, de hadde sine egne tjenere, og damene på retten hadde dem i ermene på silkeklærne. Det er sannsynlig at denne palatiale fortiden gjorde mopsene mer masete.

Riktig mops profil
Riktig mops profil

Mops er utsatt for forskjellige hudsykdommer, utsatt for allergi og kan besvime av uventede høye lyder. Men dette er ekstremer, men du må være forberedt på dem før du tar med en valp inn i huset.

Å finne en oppdretter vil ikke være vanskelig, nå er det nok reklameplattformer der det selges hunder. Hvis du ikke planlegger vennens deltakelse i utstillinger og stamtavle, er det ikke nødvendig å velge tittelprodusenter i tredje generasjon og for fantastiske penger. Videre vil tilstedeværelsen av regalia fra foreldrene ikke redde kjæledyret ditt fra alle vanskeligheter og problemer i denne rasen.

Det er best å finne en selger som har faren eller moren til ditt fremtidige kjæledyr. På denne måten er det mer sannsynlig at du kjøper en fullblodsbarn. Viktige tegn på rasen er svarte klør på alle ben, en helt flat profil av hodet, det vil si at nesen ikke stikker utover nesefolden, men er som sagt senket ned i den. Hodet i seg selv er firkantet, ikke gaffelt mellom ørene. Halen dingler ikke (bare hvis hunden er redd, trist eller sover), den ligger vanligvis med et sterkt ratt på ryggen.

Vær oppmerksom på hundens øyne, de kan ikke plasseres for langt på sidene av hodet, det vil si at det ikke skal være inntrykk av at hunden ser i forskjellige retninger, dette er allerede en sykdom. Se inn i ørene - de er rene hos en sunn hund. Vær også oppmerksom på lukten. En ubehagelig lukt fra en hund er allerede et dårlig tegn, en sunn hund lukter som en hund, en sunn valp lukter melk.

Ull. Kjæledyr hunden mot kornet, det er ikke en katt, den vil ikke knurre. Hos en sunn hund skal hår ikke fly i forskjellige retninger fra slike handlinger, maksimalt et par hår. Husk å leke med valpen din når du velger. Hvis hunden er sunn og lykkelig, vil han lykkelig skynde seg, vri på rattet og villig ta del i valpeproblemer. Hundens karakter er synlig fra de første månedene, så du kan velge en valp som er harmonisk egnet i temperament. Hvis du foretrekker ro, så velg det uavhengige og mindre aktive fra hele kullet, så trenger du ikke å endre vanene dine radikalt.

Hvis du står overfor oppgaven med å redde en mops fra useriøse eiere, må du ikke være oppmerksom på lukt, ull, atferdsmønster og heller ta hunden til et nytt hjem.

Anbefalt: