Hvordan Velge En Hundesekk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge En Hundesekk
Hvordan Velge En Hundesekk

Video: Hvordan Velge En Hundesekk

Video: Hvordan Velge En Hundesekk
Video: Cassie Parring mp4 2024, April
Anonim

En hundebærer er et element som skal være behagelig ikke bare for deg, men også for kjæledyret ditt. Når du har bestemt deg for posens form, design og materialer, må du fortsette å kontrollere kvaliteten og styrken. Men hvordan gjør jeg det riktig?

Hvordan velge en hundesekk
Hvordan velge en hundesekk

Stoffposer

hvordan du gir en valp
hvordan du gir en valp

Disse bæreposene er vanligvis designet for vinter eller korte turer med dverghunder. Tekstilbærere kan være dekorative og mer som en veske. For lange reiser er en slik bæring upraktisk - den er for liten, og det er ikke nødvendig å snakke om dyrets komfort her.

hvor kan jeg sende en hund i luhansk
hvor kan jeg sende en hund i luhansk

Vinter- eller halvsesongstoffbærere er laget av tett flerlagsmateriale med isolasjon og fuktbeskyttelse. I en slik pose vil kjæledyret ditt være varmt og behagelig selv i den mest alvorlige frosten. Når du velger stoffbærere, vær oppmerksom på materialets kvalitet, hovedkriteriet er muligheten for enkel vask og holdbarhet.

hundebærere
hundebærere

Sørg også for at produktet er sterkt: håndtakene skal være godt sydd til underlaget, alle fester og karabinhager skal være godt festet og ikke kuttet gjennom stoffet, og bunnen skal ha et ekstra lag for større styrke og varme. Hvis du velger en bærepose spesielt for vinteren, må du sørge for at materialet virkelig holder deg varm og beskytter hunden din mot kulde.

DIY kattetransportør
DIY kattetransportør

Komfort og komfort

mønster av en jakke til en hund
mønster av en jakke til en hund

Hver bærepose er valgt i henhold til størrelsen på hunden. Dyret skal kunne legge seg fritt og krølle seg inne. Det er imidlertid heller ikke verdt å kjøpe en container eller pose som er for romslig. Hvis hunden din dingler og ruller inn, vil flyttingen være en reell utfordring for ham.

Hvis hunden din veier mer enn fire til fem kilo, vil det være veldig ubehagelig å bære den over lange avstander i armene dine. I dag er det spesielle containere med hjul for transport av store hunder. Designet ligner en reisekoffert, men er, som enhver bærer, utstyrt med et visningsvindu og en inngangsdør. En slik bæring lar deg i betydelig grad lette reiseprosedyren for både eieren og hunden.

Størrelse er viktig

I noen tilfeller er det ikke nok med enkle beregninger av størrelsen på kjæledyret ditt for å bære. Hvis du for eksempel reiser med fly, må hundecontaineren din oppfylle visse flyselskapsstandarder. Du kan avklare om en bestemt operatør er egnet for disse formålene med butikkselgerne, eller det er bedre å finne ut på forhånd de nøyaktige parametrene på operatørens nettsted.

Anbefalt: