Hvorfor Trenger Du Bleier Til Hunder

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Trenger Du Bleier Til Hunder
Hvorfor Trenger Du Bleier Til Hunder

Video: Hvorfor Trenger Du Bleier Til Hunder

Video: Hvorfor Trenger Du Bleier Til Hunder
Video: КАССИРЫ, ЗА КАКИЕ ПОКУПКИ ВЫ ОСУЖДАЕТЕ ПОКУПАТЕЛЕЙ? | апвоут реддит 2024, April
Anonim

Det er mange tilbehør for kjæledyr som er til salgs. Noen av dem tjener et estetisk eller underholdningsformål, men mange flere er designet for å gjøre livet lettere for både dyr og deres eiere.

Hvorfor trenger du bleier til hunder
Hvorfor trenger du bleier til hunder

Det kan være kontrovers over behovet for noe av kjæledyrtilbehøret. For eksempel bleier til hunder - noen av kjæledyrseierne anerkjenner behovet for å bruke dem til bestemte tider, andre anser bruken av dette produktet som unødvendig.

Når brukes hundebleier?

Hundbleier er et praktisk og brukervennlig tilbehør som hjelper hunden din å holde seg tørr og ren. Det er neppe mulig å tenke på en annen like nyttig metode for hunder som har blitt operert og ikke kan eller ikke skal bevege seg. Selv om hunden etter operasjonen er i stand til å bevege seg, er den ikke alltid i stand til å kontrollere seg selv etter en så seriøs test for kroppen.

Svært eldre hunder kan miste kontrollen over vannlating. En eldre eller ikke helt sunn hund er ikke alltid i stand til å tåle en tur, og eiere som ønsker å gi dyret en fredelig alderdom kan ta seg av det på denne måten.

Noen hunder nekter hardt å holde på vannlating innendørs. Hvis du ikke vil tørke pyttene hele tiden, kommer bleier til unnsetning. Hvis hunden ikke kommer ut av vanen med å merke møbler, kan et spesielt belte brukes til å beskytte ting. Pampers brukes også til tisper under østrus, slik at hunden ikke flekker møblene.

Mange hundeeiere foretrekker å pampere kjæledyrene sine når de flytter, flyr over lange avstander, når det rett og slett er umulig å ta hunden ut på gaten.

Hvordan bruke hundebleier

Mange av det moderne kjæledyrtilbehøret for folk som aldri en gang har holdt en hamster hjemme, kan være forvirrende. Men dyreavlere setter pris på bekvemmeligheten og uerstattbarheten til mange av disse tingene. Du kan kjøpe bleier i dyrebutikker - etterspørselen etter dem er ganske god, så de tilhører ikke kategorien sjeldne varer og er ganske rimelige.

Hvis du skal bruke bleier for første gang, må du ikke kjøpe en stor pakke med en gang. For det første kan hunden behandle dem ekstremt negativt, og for det andre er standard bleier ikke egnet for noen hunder. Til å begynne med kan du ta et par stykker for testing.

Ikke glem at hunden ikke skal være i bleie for lenge. For at huden ikke skal bli overskyet, må du av og til la den puste. Hvis det er nødvendig å holde seg i bleien lenge, må den fjernes når den fylles, hunden bør vaskes eller tørkes av med våtservietter i lysken, hvis mulig, og deretter la den hvile i omtrent et kvart time slik at huden kan puste. Etter det, smør huden med krem og legg på en ny bleie.

Anbefalt: