Hvordan Velge Hundehund

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Hundehund
Hvordan Velge Hundehund

Video: Hvordan Velge Hundehund

Video: Hvordan Velge Hundehund
Video: McDonalds Drive Thru Prank || Kids Pretend Play - McDonald's Happy Meal MukBang 2024, April
Anonim

Valget av hund må kontaktes med ansvar, fordi en firbente venn vil tilbringe 10-15 år med deg. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en rasehund, er det best å gjøre det i en kennel.

Hvordan velge hundehund
Hvordan velge hundehund

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du kjøper en hund i barnehagen, kan du være sikker på at en gjeter eller russisk spaniel senere vil vokse fra en liten luftig ball. På fuglemarkedet kan du godt selges en mestizo forkledd som en renraset hund. I tillegg er ansvarlige barnehageeiere smart om valg av individer for kryssing, forbedrer de positive egenskapene hos avkommet og eliminerer ulempene. Ved å velge en valp fra en registrert oppdretter skaffer du deg en sunn og vakker hund.

katteri hvordan man bygger
katteri hvordan man bygger

Steg 2

Dessverre er det kenneleiere som ønsker å tjene så mye penger som mulig på dyrene sine, og selger svake og syke valper som ikke oppfyller rasenormene. For å unngå dette, prøv å finne så mye informasjon som mulig om barnehager i ditt område. Besøk nettstedene deres, les anmeldelser.

hvordan bygge et barnehage
hvordan bygge et barnehage

Trinn 3

Gå til forumet for den valgte rasen. Nesten alle ressurser med monobreed har seksjoner der hundeeiere forteller i hvilken kennel de tok dyrene sine, de likte også oppdretterne, hvis de hadde problemer. Et katteri som har positive anmeldelser fra folk som forstår rasen, kan stole på.

hvordan du bygger et hundekabinett selv
hvordan du bygger et hundekabinett selv

Trinn 4

På kennelens nettside, se på bilder av foreldre og valper fra tidligere kull. Vurder utseendet deres, tenk om du liker disse dyrene. Din fremtidige hund vil være lik dem, så hvis du ikke liker hvordan hundene fra denne kennelen ser ut, kan du gjerne gå videre til den neste. Hver oppdretter har sin egen visjon om rasen. Noen foretrekker sterke og tette hunder, noen liker lettere og slanke hunder. Velg hva du liker.

hvilken rase å velge Chinese Crested eller Yorkie
hvilken rase å velge Chinese Crested eller Yorkie

Trinn 5

Gjør en avtale med eieren av kennelen og besøk ham. Kommuniser med voksne hunder - de må være sunne, ha en sterk og stabil psyke, og ikke vise aggresjon mot deg. Vurder forholdene dyrene lever under.

Hvordan velge en rase
Hvordan velge en rase

Trinn 6

Ikke nekt å samarbeide med et barnehage i en annen by. Hvis han har positive anmeldelser, liker du hundene og oppdretteren, gjerne forhandle om et kjøp. Mest sannsynlig vil eieren av kennelen hjelpe deg med å transportere valpen din.

Anbefalt: