Hvordan Stoppe En Hund Fra å Bite

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Stoppe En Hund Fra å Bite
Hvordan Stoppe En Hund Fra å Bite

Video: Hvordan Stoppe En Hund Fra å Bite

Video: Hvordan Stoppe En Hund Fra å Bite
Video: Hvordan lære din valp å slutte å bite deg! 3 ting som vil fungere! 2024, Kan
Anonim

Med utseendet til en hund i huset, legger eierne til bekymringer og problemer, så vel som problemer, hvorav en er hvordan å avvenne hunden fra å bite. Hvis kjæledyret fremdeles er veldig lite, så er dette hans ønske om å bite eierne kan forklares av noen grunner, hvis han er en voksen hund, så av helt andre.

Og den lille hunden kan være en stor tyrann
Og den lille hunden kan være en stor tyrann

Bruksanvisning

Trinn 1

Ofte biter valper eierne sine av et ønske om å leke eller fordi tennene deres begynner å begynne med. Men dette gjelder hunder opp til 4-4, 5 måneders alder. Inntil den tiden oppfatter valpen å bite som et spill og å leke med eieren, det er ganske naturlig for ham å bruke tenner. Ved å pusse til side skaper eieren en illusjon av valpens fortsettelse av spillet, så i dette tilfellet (hvis spillet virkelig foregår), er det verdt å gjøre hva en annen valp ville ha gjort i stedet for den forsøkte: han ville skrike høyt og misfornøyd. Denne lyden, i tillegg til å stoppe spillet med å forlate kjæledyret i 15-20 minutter og la ham være i fred, skal virke på valpen som et signal om at han selv har avsluttet en så interessant underholdning som spillet med bittet sitt. Etter flere slike repetisjoner har valpen en refleks som eieren ikke skal bite.

Steg 2

Men hvis valpen allerede er mer enn 4, 5 måneder gammel og han fortsetter å bite, er det verdt å gjøre med ham som med en voksen bitende hund. Det er nødvendig å senke kjæledyrets posisjon i den hierarkiske stigen som er bygget av den. For å vise at eieren er lederen, og ikke hunden, etter bitt, bør du ta den med manken og trykke den på gulvet, og tvinge den til å legge seg ned og immobilisere den. Disse handlingene skal ledsages av ordene "fu" og "nei". Det er verdt å holde dyret på denne måten til det roer seg. Gi henne en kommando og ros henne for å gjøre det.

Trinn 3

Hvis hunden er stor nok, vil den beste måten være å løfte den opp fra gulvet, frata den støtten og riste den, og trykk den også på gulvet og la den roe seg, så gi en kommando og ros den etter å ha fullført den. Ved disse handlingene viser eieren sin dominerende posisjon i forhold til kjæledyret, som må adlyde.

Trinn 4

Hvis hunden er liten, er en annen måte å få den til å slutte å bite den samme som en sterkere sterk leder ville gjort i forhold til et medlem av pakken hans: du må gripe hundens munn med hendene, og la den få muligheten til å pust (lederen blokkerer også munnen til alle med kjevene som er under hans rang). Når dyret har roet seg, slipp det.

Trinn 5

For å etablere en dominerende stilling og dermed unngå bitt, må eieren vise hunden sin overlegenhet over den: mate kjæledyret først etter at familien har spist (lederen spiser først), og han vil utføre kommandoen gitt til ham; eieren skal inn døren og gå opp trappene først, og hunden skal følge ham, men ikke omvendt.

Trinn 6

Hunden må oppfylle alle dine kommandoer helt, til slutt. En ufullstendig kommando fører til en feil oppfatning av hunden om forpliktelsen til å oppfylle dem, og dermed til egenvilje. Og fra ham og ikke langt fra bittene.

Anbefalt: