Hvordan Få Hunder Til Venner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Hunder Til Venner
Hvordan Få Hunder Til Venner

Video: Hvordan Få Hunder Til Venner

Video: Hvordan Få Hunder Til Venner
Video: Hvordan få seg venner? 2024, April
Anonim

Hunden oppfatter alltid huset sitt og området rundt som eiendom og prøver å sparke ut alle som griper inn på det. Men noen ganger hender det at du må ta med en annen hund inn i huset. For å forhindre store kriger og bevare nervesystemet, ikke bare for hundene, men også for oss selv, er det nødvendig å introdusere dyrene riktig for hverandre.

Hvordan få hunder til venner
Hvordan få hunder til venner

Bruksanvisning

Trinn 1

Den andre hunden kommer til huset vårt på forskjellige måter. Det hender at du ikke kunne komme forbi de godtroende øynene til et forlatt dyr. Kanskje du ble bedt om å holde kjæledyret ditt midlertidig av venner når de skal på ferie, eller kanskje du bare drømte om en ny hund i lang tid og endelig bestemte deg for å gjøre drømmen din oppfylt. I alle fall må du "introdusere" nybegynneren til hunden din riktig.

hvordan få venner av en voksen cocker med en valp
hvordan få venner av en voksen cocker med en valp

Steg 2

Det er bra hvis du har muligheten til å introdusere hundene allerede før de havner i samme leilighet. Be eieren av den andre hunden om å gå en tur med deg og hunden din. La hundene bli kjent i nøytralt territorium. Det vil være flott hvis de spiller sammen - tross alt er spillet en direkte vei til vennskap.

se komedien der han var sen til divisjonen gården ble knust av hunden
se komedien der han var sen til divisjonen gården ble knust av hunden

Trinn 3

Hvis du ikke har mulighet til å introdusere hundene på forhånd, må den nye hunden føres nøye inn i huset. Hvis hunden din er vennlig, kan du prøve å introdusere dyrene med en gang. Hvis de ikke viser aggresjon mot hverandre, kan du la den nye hunden se seg rundt og komme til sinnet.

hvordan få venner med papegøyer
hvordan få venner med papegøyer

Trinn 4

Hvis hunden din er aggressiv, lukker du den i et annet rom og introduserer en ny hund i leiligheten. La henne se seg rundt og hunden din snuse den nye duften. Prøv deretter å introdusere hundene - her kan du ikke gjøre uten hjelp. Ta hunden din ved kragen og før ham inn i rommet der hjelperen din vil holde den nye hunden på samme måte. La hundene snuse og rose dem. Hvis alt er bra, kan du slutte å forsikre kjæledyr for halsbånd.

hvordan få venner med en kattunge og en papegøye
hvordan få venner med en kattunge og en papegøye

Trinn 5

Hvis hundene er aggressive mot hverandre, kan du prøve å ha dem i flere dager i forskjellige rom. Etter å ha blitt vant til lukten av hverandre, vil det være lettere for dem å finne kontakt.

lapskaus sopp og poteter
lapskaus sopp og poteter

Trinn 6

Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å gi hundene sjansen til å finne ut av det på egenhånd. Ta dem sammen i samme rom, og vær forberedt på å gripe inn. Som regel finner hunder ut hvem av dem som har ansvaret uten å skade hverandre. Etter at forholdet er ordnet, vil en hund måtte avtale stillingen til en underordnet.

Trinn 7

I kommunikasjonsprosessen mellom hunder er det også mulig med konflikter. Over tid skulle dette komme til null. Men husk: i huset er du mesteren, derfor bør alle forsøk på krangel stoppes av et strengt rop.

Trinn 8

Ikke glem din egen når du klapper andres hund. Din oppmerksomhet må være likt fordelt, ellers vil kampen for din kjærlighet bli den viktigste årsaken til konflikter.

Anbefalt: