Hvordan Lage En Kattunge Med En Hund

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Kattunge Med En Hund
Hvordan Lage En Kattunge Med En Hund

Video: Hvordan Lage En Kattunge Med En Hund

Video: Hvordan Lage En Kattunge Med En Hund
Video: Kirurgi på hund, katt, kanin, ilder, rotte, mus og fugler. 2024, Kan
Anonim

De fleste dyr i naturen prøver å unngå kontakt med andre arter. Ulike kjæledyr er heller ikke alltid i stand til å komme sammen under ett tak. Hvordan få venner med en liten kattungehund?

Hvordan lage en kattunge med en hund
Hvordan lage en kattunge med en hund

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du har en voksen hund, bestemmer du deg for å ta med en kattunge inn i huset, husk at for de fleste dyr er dette stressende og noen ganger en alvorlig fare. Som regel føles kjæledyret som dukket opp i familien din først som eieren. Det er lettere når hunden din er ordentlig oppvokst og har en balansert, ledsagende disposisjon. En slik hund vil være i stand til å komme overens med alle levende skapninger, kanskje han til og med få venner med en kattunge. Katter er mye mer individualistiske, men de kan være utholdelige naboer for andre kjæledyr.

Steg 2

Ekte vennskap mellom dyr av forskjellige arter er veldig sjelden. Men gjensidig toleranse, felles interesse i form av felles spill, fravær av konflikter mellom kjæledyr er ganske reell. Imidlertid er noen forholdsregler påkrevd. Kontroller prosessen med første kjenning av en kattunge med en hund. Ikke tving kjæledyr, gi dem muligheten til først å undersøke hverandre på noen avstand, og deretter snuse rolig.

Trinn 3

Tildel hvert dyr sitt eget sted å sove og hvile, din egen bolle for mat, for ikke å tillate konflikter mellom dem i kampen om eiendom. Før kjæledyrene i samme rom, men på forskjellige steder. På denne måten vil kjæledyr gradvis bli vant til hverandres lukt og knytte det til noe positivt. Hunder pleier å spise maten raskere, og la skålen være tom. Katter, derimot, fullfører ofte ikke maten. Fjern derfor kattungens bolle etter at den har spist for å unngå at hunden spiser kattemat som er igjen.

Trinn 4

Vær like oppmerksom på begge dyrene for å unngå å gi dem konkurranse og sjalusi. Vanlige til hverandre leker og sover kjæledyr ofte. Varmelskende katter bruker hunden som en "levende varmere". På samme tid begynner rene representanter for kattfamilien ofte å vaske hunden når de slikker huden.

Anbefalt: