Hvordan Leke Og Gå Med En Mops Valp

Hvordan Leke Og Gå Med En Mops Valp
Hvordan Leke Og Gå Med En Mops Valp

Video: Hvordan Leke Og Gå Med En Mops Valp

Video: Hvordan Leke Og Gå Med En Mops Valp
Video: Mops valpar H-kullen 2024, Kan
Anonim
Mops og baller
Mops og baller

Mops har, til tross for sin beskjedne størrelse, en virkelig stolt og til tider krigaktig disposisjon, spesielt hos menn. Inntil vennen din er ett år kan du rolig og uredd la store voksne hunder "bli kjent" med ham. Det anbefales til og med, siden kommunikasjon med andre hunder er avgjørende for den normale utviklingen av dyrets psyke. Tross alt vil du ikke at hunden din skal være redd for alle og alt i fremtiden, rett og slett fordi han aldri kom nær andre hunder i barndommen. Hvis du ikke ser tegn på aggresjon når du møter en annen hund, så rolig stå i nærheten, la dem “snuse”, spesielt siden for voksne menn er valpen din ikke farlig som en rival, og han vil aldri bli gjenstand for aggresjon for en annen sunn. hann.

Jeg vil ta en reservasjon igjen, for en sunn hund, det vil si ikke med skum i munnen på en løpende og knurrende, nemlig en vanlig hund, til og med en gate. De fleste voksne hunder liker å leke med valper og hjelper dem med å bli vennlige og omgjengelige, snarere enn feige og redde. Valper kan bare forårsake aggresjon hos hvalper. Vær derfor forsiktig og prøv å ikke ta inn voksne kvinner, spesielt hvis de har uttalt brystkjertler.

Det anbefales heller ikke, av samme grunn, å gå i habitatene til hundepakker, fordi det kan være tisper med hvalp, og dette kan provosere et angrep på deg og kjæledyret ditt. Etter et år blir valpen din nesten en voksen hann og kan begynne å vise aggresjon mot større hanner, slik det skjedde med min. Dette ser selvfølgelig alltid komisk utfra, men det kan være farlig hvis den andre hunden ikke er i bånd. Tilsynelatende sier de virkelig at mops i deres hjerter anser seg selv som løver, siden de i tilfelle av overdreven kjennskap fra større hunder, uredd kjemper ut i en kamp, knurrende og stikker ut de stolte brystene.

Mer enn en gang måtte jeg trekke Leo bort fra store menn, forbauset over slik oppførsel. En annen fare for mops kan være katter. De kan ved et uhell skade valpens øyne, og siden mopsens øyne og nese er ømme flekker, kan dette føre til langvarig helbredelse av forskjellige infeksjoner. Hvorfor snakker jeg om katter. Det ser ut til at katter og hunder egentlig ikke kommer overens, og katter ikke bør komme nær hunder, men vi snakker om mops. Faktum er at jeg i mer enn 6 år, gikk med hunden min, ofte la merke til hvordan katter følger oss i flere blokker, noen kommer nær og prøver å lukte. Flere ganger løp den samme katten opp og slikket hunden min i ansiktet. Kanskje feiler katter mops for sine medmennesker, hvem vet hva de tenker på.

Jeg vil gjerne si noen ord om leker til valper. Vokt dere for å smuldre myke kuler og mopsdyr kan ganske enkelt gnage det i støv, og siden vi ikke vet med sikkerhet at materialet til slike leker er trygt, er det bedre å ikke kjøpe slike ting. Og et veldig viktig poeng - i opptil et år, ikke lek slepebånd med mops, det vil si ikke ta lommetørklær, vridde tauleker fra munnen, dette vil alvorlig deformere hundens bitt og kan føre til feil utvikling av kjever i fremtiden.

Anbefalt: