Hvordan Forene Hunder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forene Hunder
Hvordan Forene Hunder

Video: Hvordan Forene Hunder

Video: Hvordan Forene Hunder
Video: Сильные грозовые звуки | Ослабляющий дождь, гром и молния Обстановка для сна | HD видео природы 2024, April
Anonim

Hunder er kjønnsdyr, de elsker selskap av mennesker eller sin egen art og er som regel veldig omgjengelige både under turer og med familiene. Men det hender også at en ny hund i huset blir årsaken til stadige konflikter og kamper, og eierne har bare tid til å trekke bråkmakerne til forskjellige hjørner. Hvordan gjenopprette fred i huset og gjøre rolige naboer ut av uforsonlige fiender?

Hvordan forene hunder
Hvordan forene hunder

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg bråkmakeren fra to eller flere hunder. Dette er som regel ikke vanskelig å gjøre. Det hender slik at to hunder begynner å score en tredje sammen, og hver for seg oppfører seg helt rolig. Det er nødvendig å finne ut hvilken hund som begynner en kamp og starte pedagogisk arbeid med henne. Prøv å finne ut av problemet: hva ber hundene dine til å krangle med hverandre? Mest sannsynlig føles initiativhunden som en fullverdig eier i huset og prøver dermed å styrke eller gjenopprette autoriteten. For hunderpakker er dette ganske normalt. I noen tilfeller gir det ikke engang mening for en person å forstyrre dyrenes forhold. Derfor, hvis du ser at hundene bare knipser på hverandre, men ikke kjemper, vent på denouement. Kanskje etter etableringen av en leder, vil forholdet i pakken bli bedre.

hvordan få tak i katt hvis du har hund
hvordan få tak i katt hvis du har hund

Steg 2

Hvis dyrene fortsetter å kjempe og forårsaker alvorlig skade på hverandre, ta situasjonen under din egen kontroll. Det er ikke verdt å slå eller rope høyt til initiativtaker, men når oppførselen hans går utover det som er tillatt, er det nødvendig å rope "Fu" fast og trygt slik at dyret forstår at det oppfører seg feil. Hvis det er vanskelig for hundene dine å identifisere en leder, bli den lederen selv. Sett disiplin på teamordren og si "Fu" hver gang du merker at dyr er i ferd med å kjempe. Det gir ikke mye mening å dra dem til forskjellige rom og straffe dem, for i dette tilfellet forstår kanskje ikke hunden hva den ble straffet for. I tillegg gir slike taktikker ofte bare sinne.

hvordan man måler en hunds blodtrykk
hvordan man måler en hunds blodtrykk

Trinn 3

Hvis ingen tiltak hjelper og dyrene vedvarer med å lemlage hverandre, er den eneste veien ut å forlate en av hundene. Hvis du holder flere dyr i samme leilighet, må angriperen være isolert. Hvis du bare har to hunder, kan du tenke på å gi en av dem i gode hender. Tross alt er det ikke alltid det nye dyret som er fiendtlig, oftere skjer det at tegn på aggresjon blir vist av kjæledyret som har bodd hos deg i lang tid. Forresten, han har all rett til å være indignert, fordi han var den første! Hvis du holder dyr i et friluftsbur utendørs, er det tilrådelig å skille dem i forskjellige merder, slik at det ikke oppstår flere krangel og konflikter.

Anbefalt: