Hvordan Forene En Katt Og En Hund

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forene En Katt Og En Hund
Hvordan Forene En Katt Og En Hund

Video: Hvordan Forene En Katt Og En Hund

Video: Hvordan Forene En Katt Og En Hund
Video: Вот в чем разница между собакой и котом * Det er forskjellen mellom en hund og en katt 2024, April
Anonim

Hvis en katt og en hund vokste opp i samme hus, skjer ikke konflikter som regel, og det er ikke nødvendig å forene dem. Men hvis du allerede har en katt, og du bestemmer deg for å ha en hund, forbered deg på å fungere som mellomledd i kommunikasjonen.

Hvordan forene en katt og en hund
Hvordan forene en katt og en hund

Bruksanvisning

Trinn 1

Etter at du har tatt valpen hjem, la han bli komfortabel. Hvis det er mulig, må du ikke introdusere dyrene den første dagen. Møtet deres må finne sted i ditt nærvær. Vis valpen til katten. Hvis hun ikke er aggressiv, kan du la henne snuse den nye leietakeren. Hvis katten suser, fjern valpen og la den bevege seg, og senk deretter valpen til gulvet. La katten se på den fremmede. Oppmuntre katten din til å oppføre seg riktig. Hvis hun rolig observerer valpen, ikke viser aggresjon, stryker henne, gir en delikatesse.

Så katten vil bli vant til det faktum at det nye kjæledyret bare er nok et familiemedlem, og ikke en konkurrent for hennes plass i huset.

hundtrykk
hundtrykk

Steg 2

For å unngå åpne konflikter, husk og følg noen få enkle regler: • ikke pålegge dyr kommunikasjon;

• ikke la valpen plage katten;

• hold katten borte fra valpens bolle når han spiser;

• mate kjæledyr i forskjellige rom eller i det minste hjørner.

hvordan man måler temperaturen til en hund
hvordan man måler temperaturen til en hund

Trinn 3

I tilfelle en katt (eller katt) kommer inn i huset med en hund, må du sørge for at det er et trygt sted for ham. Utstyr en søppelboks, søppel der, slik at det nye kjæledyret ditt om nødvendig kan gjemme seg og vente på din hjelp. La hunden ligge i bånd eller en spesiell løkke på kragen. Om nødvendig kan du gripe inn i konflikten i tide, trekke dem fra hverandre i forskjellige hjørner. Sjekk klørne til dyrene dine, forkorte dem om nødvendig. Dette er spesielt viktig hvis en av dem er en kattunge eller en valp.

hvordan man kan forene hunder
hvordan man kan forene hunder

Trinn 4

Elsk og ta vare på kjæledyrene dine likt, lek med dem. Snart trenger du ikke å forene dem. Noen uker eller til og med en måned vil gå, kjæledyrene dine blir venner og gleder deg med felles spill.

Anbefalt: