Hvordan Trene Hunden Din Til å Bli Alene Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Trene Hunden Din Til å Bli Alene Hjemme
Hvordan Trene Hunden Din Til å Bli Alene Hjemme

Video: Hvordan Trene Hunden Din Til å Bli Alene Hjemme

Video: Hvordan Trene Hunden Din Til å Bli Alene Hjemme
Video: Sådan lærer du din hund at være alene hjemme 2024, April
Anonim

Hunder er kjødelige skapninger. De føler stadig behov for å kommunisere med andre hunder, dette gir dem muligheten til å utvikle og tilegne seg de nødvendige livsferdighetene. Hvis dyret bor blant mennesker, blir en konstant tilstedeværelse av en av dem obligatorisk for henne. Tross alt er ensomhet en unaturlig tilstand for hunder. Men før eller siden må du la kjæledyret ditt være hjemme alene.

Hvordan trene hunden din til å være alene hjemme
Hvordan trene hunden din til å være alene hjemme

Det er nødvendig

hundeleker

Bruksanvisning

Trinn 1

For hunden din er ensomhet en virkelig stressfaktor. Derfor er det nødvendig fra tidlig alder å lære valpen å være alene i rommet. Start enkelt: prøv å forlate rommet en stund og la hunden være i fred. Du må sørge for at valpen ikke sutrer eller hyler under ditt fravær. Hvis rommet er stille, ros valpen og gi ham en belønning. Fraværstiden bør økes gradvis. Hvis dyret utvikler en vedvarende refleks om at han vil få skryt når han kommer tilbake, vil han ikke være veldig bekymret for fraværet av eieren og vil se frem til retur.

komme vekk fra hundene
komme vekk fra hundene

Steg 2

En vanlig feil mange gjør, er følgende oppførsel: du går hjem, finner en hunds ødeleggelse og begynner å skjelle ut den. Fakta er at valper og til og med voksne dyr gnager på ting, sko og møbler utelukkende for å takle stress. Når alt kommer til alt, mens eieren er borte, er hunden veldig trist og ensom. Når den elskede eieren begynner å skjelle ut hunden, når den kommer tilbake, faller den i en ond sirkel: på den ene siden er den redd for å være alene, på den andre er den redd for påfølgende straff. Det er best å tåle tap i form av gnagde sko eller møbler en stund og ikke skjelle ut valpen. Øv på følgende oppførsel: Når du reiser, må du si farvel til hunden kaldt, og når du kommer tilbake, må du rose den, klappe den og oppmuntre den på alle mulige måter.

hvordan å flykte fra en hund
hvordan å flykte fra en hund

Trinn 3

Husk å kjøpe valpeleker å leke med mens du er borte. Det bør være noe du kan gnage lenge og ustraffet eller noen spesielle gåter. Ja, og det er slike. Nå er det spesielle leker for hunder laget av slitesterkt materiale som ikke kan tygges. En velsmakende godbit blir plassert inne, og hunden må finne ut hvordan den skal trekkes ut derfra. Disse smarteste dyrene er veldig glad i logiske gåter, og hvis du overlater noe sånt til babyen din, vil han definitivt ikke kjede seg.

Anbefalt: