Hvordan Hjelpe Dyr

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Hjelpe Dyr
Hvordan Hjelpe Dyr

Video: Hvordan Hjelpe Dyr

Video: Hvordan Hjelpe Dyr
Video: Photoshop CS5 hvordan klippe ut hår eller dyr 2024, Mars
Anonim

Hvis du er delvis til å løpe bort dyr, kan du prøve å hjelpe dem med å overleve på gaten. Selvfølgelig er det ideelle alternativet å finne nye eiere for dem, men dette vil ta en lang vei og bruke tid og penger. Men selv et frelst liv er verdig å legge styrke og sjel i det.

Hvordan hjelpe dyr
Hvordan hjelpe dyr

Bruksanvisning

Trinn 1

Unngå å lage midlertidige utendørs matere. Dessverre, i vårt land, er denne typen hjelp til dyr ekstremt negativ. Spesielt hvis slike matere er ordnet ved siden av boligbygninger. Beboerne i husene er redde for at disse stedene vil bli valgt av flokker med løshunder, noe som kan utgjøre en trussel for mennesker. Tilsynelatende ikke-aggressive katter kan bosette seg i kjellere og innganger, som er fulle av ubehagelig lukt og konstant kattungekull. Hvis du fremdeles trenger å mate dyrene, må du fjerne bollene etter fôring for å unngå å tiltrekke deg flere løsdyr.

komponere hvordan dyr hjelper hverandre
komponere hvordan dyr hjelper hverandre

Steg 2

Hvis du vil gi reell hjelp til dyr, kan du ta dem med til nye familier. Selv om du først må fange hunden eller katten, vise den til veterinæren, behandle sykdommer, sette pelsen i riktig form, fete og fremme. Komplisert? Ja, men dette er akkurat hjelpen som vil forlenge dyrets levetid.

hvordan dyr hjelper til med å helbrede mennesker
hvordan dyr hjelper til med å helbrede mennesker

Trinn 3

Fang bare de dyrene som er innstilt på å kommunisere med mennesker. Ganske ville, aggressive hunder eller katter kommer ikke lenger overens med mennesker, og de bør håndteres av verktøy. Etter at du har tatt kjæledyret ditt hjem, vask det og vis det til veterinæren. Han vil foreskrive prosedyrer for å ta tester og utføre den nødvendige behandlingen. Dessverre er det nesten ingen sunne gatedyr. "Jenter" må steriliseres.

øremidd hos hunder
øremidd hos hunder

Trinn 4

Vær forberedt på at behandlingen vil kreve visse økonomiske kostnader fra deg, og kjæledyret vil bo i hjemmet ditt, noe som betyr at du vil ha utgifter for vedlikeholdet. Du kan be om hjelp fra de samme omsorgsfulle menneskene på spesielle fora for dyreelskere. Det er alltid emner for å hjelpe løsdyr, og du har alle muligheter for at annonsen din blir svart og pengene blir overført til deg.

dyr hjelper planter
dyr hjelper planter

Trinn 5

Se etter nye eiere eller overeksponering for kjæledyret. For overeksponering tas dyr som er lovende når det gjelder ytterligere innretning. Overeksponering kan være i leiligheter og i private hus. Dyrepleie utføres av folk som mottar penger fra deg for å vedlikeholde dyret og betale for arbeidet sitt. Du kan finne mennesker som bare tar penger for å mate dyret. Det er klart at dyret ikke vil kunne leve der lenge - dette krever store økonomiske kostnader.

hvorfor har terrieren sure øyne
hvorfor har terrieren sure øyne

Trinn 6

Bruk alle mulige informasjonsressurser for å søke etter nye eiere. Legg ut annonser på alle fora og nettsteder for dyreelskere. Legg ut bilder på sosiale nettverk, be om å spre informasjonen til alle vennene dine i deres profiler og blogger. For å gjøre dette, ta gode bilder av dyret.

Trinn 7

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan holde katten eller hunden hjemme, kan du melde deg frivillig på dyrehjem. Første gang er det bedre å dra dit med mennesker som løpende hjelper tillyset - fremmede er motvillige til å slippe dit. På lyet må du rydde innhegningene, tilberede mat til dyrene og mate dem, gå med hundene og rydde opp i territoriet. Og ikke glem å se etter et nytt hjem for kjæledyrene dine. Bortsett fra frivillige, har slike dyr ingen å håpe på.

Trinn 8

Gi et ly med viktige behov. Du trenger alltid medisiner, vitaminer, leker og halsbånd til hunder, riper på katter. Om vinteren må kjæledyr isolere innhegningene som er utenfor. Gamle ulltepper og tepper er egnet for dette. Maten i lyene er ganske dårlig. Det kan være en grøt, noen ganger med grønnsaker og lapskaus. Derfor oppfatter kjæledyr tørr mat som en delikatesse og er veldig fornøyd med et slikt kosthold.

Anbefalt: