Hvordan Holde En Pinnsvin Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Holde En Pinnsvin Hjemme
Hvordan Holde En Pinnsvin Hjemme

Video: Hvordan Holde En Pinnsvin Hjemme

Video: Hvordan Holde En Pinnsvin Hjemme
Video: №1011 ПОДАРКИ от детей 🎁 Празднуем 🥂 ГОДОВЩИНА СВАДЬБЫ 19 🍰 НЕ ОЖИДАЛИ 🛍 Супер! 2024, April
Anonim

Nylig har folk i økende grad begynt å ha pinnsvin hjemme, til og med spesielle klubber har dukket opp der de blir avlet. Det er imidlertid ikke lett å holde et slikt kjæledyr. Dette er ikke kjente katter eller hunder, hvis råd kan fås fra enhver veterinær eller på ethvert forum. Pinnsvinet er et eksotisk dyr som de fleste praktisk talt ikke er kjent med i dag.

Hvordan holde en pinnsvin hjemme
Hvordan holde en pinnsvin hjemme

Aktivitet

Pinnsvin er for det meste nattdyr. De løper om natten, og om dagen sover de, gravlagt i en grav. Imidlertid kan pinnsvinet, som alle andre kjæledyr, enkelt byttes til dagmodus. Det er nok bare å mate ham utelukkende på dagtid.

Omsorg

Selv om det er et lite dyr, trenger det et stort bur eller fugle. Du bør ikke la ham gå en tur uten tilsyn, siden disse dyrene har en ubehagelig egenskap til å gnage møbler og ledninger. Vannet må skiftes daglig; det er bedre å feste drikkeren til burveggen. Det er viktig å huske at pinnsvin, som andre dyr, trenger sitt eget hjørne. Derfor er det nødvendig å utstyre ham med en mink slik at han kan sove og gjemme seg der. Buret bør fjernes ikke mer enn 2 ganger i uken.

Fôring

Pinnsvin er altetende, men likevel spiller levende mat en stor rolle for dem. Selvfølgelig spiser de epler og pærer med glede, men frukt og grønnsaker kan ikke gi et dyr alle næringsstoffene det trenger for helsen. Derfor anbefales det at du tar med dem melorm og sirisser. Frukt serveres best i små mengder som puré.

Dvale

I naturen dvale pinnsvin for vinteren. For dette må lufttemperaturen synke til -12 grader. Hjemme skjer dette sjeldnere, siden leiligheten alltid er varm. Vær oppmerksom på at når pinnsvinet sovner, må vekten være minst 800 gram. Ellers vil dvalemodus føre til utmattelse. For å forhindre at dette skjer, må du vekke dyret. For å gjøre dette, ta en flaske varmt vann (pass på at vannet ikke er varmt), legg det i et håndkle og pakk pinnsvinet.

Dette er kanskje det mest vanlige rådet som bør tas i betraktning. Når det gjelder behandlingen, er det bare en spesialist som kan velge den. Dessverre er det umulig å lagre et standard førstehjelpsutstyr til en pinnsvin hjemme, siden menneskelige medisiner ikke vil fungere for dyret. Derfor, med slike spørsmål, er det verdt å kontakte en veterinær.

Anbefalt: