Hvordan Finne Et Kjæledyr

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Et Kjæledyr
Hvordan Finne Et Kjæledyr

Video: Hvordan Finne Et Kjæledyr

Video: Hvordan Finne Et Kjæledyr
Video: Lær hunden at søge TRIN 1 2024, April
Anonim

Dessverre forsvinner kjæledyr noen ganger - de bryter av båndet, klarer å hoppe ut gjennom den åpne døren og unnslippe gjennom vinduet. Det viktigste i en slik situasjon er å reagere i tide og ta alle tiltak for å finne dyret.

Hvordan finne et kjæledyr
Hvordan finne et kjæledyr

Bruksanvisning

Trinn 1

Legg ut manglende dyremerknader i ditt område. Det er bra hvis annonsen inneholder et bilde av kjæledyret ditt, enda bedre hvis det er i farger. Angi dyrets rase, farge, kjønn, kallenavn det reagerer på, spesielle tegn, om det hadde på seg krage og hvilken farge det hadde. Angi også kontakttelefonnummeret ditt som de som så ditt tap vil kunne kontakte deg. De vil anspore folk til å søke etter kjæledyret ditt og ordene "Finneren har rett til en belønning."

hvordan man skal se etter katter
hvordan man skal se etter katter

Steg 2

Fortell gjerne naboer og venner om din savnede. Folk som bor i ditt område vil hjelpe deg ved å se deg rundt på jakt etter det rømte dyret.

hvordan finne en katt
hvordan finne en katt

Trinn 3

Gå utenfor flere ganger om dagen for å lete etter et dyr på egen hånd. Kontroller alle kjellere og loft med lommelykt. Hvis du har en savnet katt, må du sørge for å inspisere rørene og bjelkene under taket - det redde dyret gjemmer seg ofte der. Sjekk om dyret ditt sitter under en av bilene som er parkert i nærheten av huset ditt. Se nøye på nærliggende søppelkasser og busker.

finn en tapt katt
finn en tapt katt

Trinn 4

Fortell barna som leker i hagen om tapet ditt. For en liten belønning vil du motta en gruppe detektiver som vil utforske alle kroker og kroker i gaten din. Mest sannsynlig vil de gi deg flere katter og hunder i forskjellige farger og aldre, helt forskjellige fra det tapte dyret ditt, men hvis kjæledyret ditt fortsatt streifer rundt i området, vil barn finne det.

hvordan selge dyr
hvordan selge dyr

Trinn 5

Sjekk i nærliggende butikker, fabrikker, parkeringsplasser hvis et dyr nylig har blitt spikret til dem. Ofte blir katter igjen der for å fange mus og hunder for å beskytte området.

hvor man kan selge chinchillaer
hvor man kan selge chinchillaer

Trinn 6

Annonser det savnede dyret i lokalavisen og se regelmessig gjennom kolonnen der de publiserer informasjon om de funnet dyrene, plutselig, bak en av dem, vil du finne ut at du mangler.

Anbefalt: