Hvordan Trene En Pitbull

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Trene En Pitbull
Hvordan Trene En Pitbull

Video: Hvordan Trene En Pitbull

Video: Hvordan Trene En Pitbull
Video: (17 kg pitbull ) Weight Pulling two times bigger weight than himself 2024, April
Anonim

Utseendet til Pit Bull, eller American Pit Bull Terrier, er veldig imponerende og til og med ærefrykt inspirerende - et massivt, grovt hode med brede kinnben og kraftige kjever, et bredt bryst og en brytestilling. Dette er en kamphund, forfedren til rasen er den berømte Old English Bulldog, som kjempet mot okser på arenaer. Så arven til pitbull er imponerende.

Hvordan trene en pitbull
Hvordan trene en pitbull

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du bestemmer deg for å ha din første hund i livet ditt, bør du ikke velge denne rasen. Denne hunden bør bli oppdratt av en erfaren hunderavler, med en balansert psyke, en person som virkelig er forelsket i pitbulls. Bare i dette tilfellet har du muligheten til å skaffe deg en lojal og uendelig lojal venn til deg, som bare kan utgjøre en trussel mot den som angriper en reell trussel mot eieren.

hvordan trene en nybegynner
hvordan trene en nybegynner

Steg 2

Denne rasen ble avlet for å slåss med andre hunder og for fravær av aggresjon mot mennesker, slik at han trygt kunne ta bort kampgropene for seg selv. Husk at alle de grunnleggende ferdighetene til riktig oppførsel kan legges i en valp som bare er opptil 4 måneder gammel, så begynn å oppdra ham så tidlig som to ukers alder.

dachshund trening hjemme
dachshund trening hjemme

Trinn 3

I løpet av denne perioden trenger valpen å få så lang tid som mulig, du må snakke med ham og lære ham å forstå når du er sint eller berømmer ham, ved intonasjon. Ta vare på den, behandle den forsiktig og forsiktig. Grunnlaget for hundens oppvekst skal aldri være frykt eller frykt for straff; det skal ikke vise tegn på sky og frykt for noe.

hvordan trene hunder
hvordan trene hunder

Trinn 4

Du trenger viljestyrke og disiplin for å umiddelbart undertrykke ubetinget alle forsøk på å angripe eller bite deg. Jo raskere hunden forstår sin plass på den hierarkiske stigen, jo lettere blir det for deg og for ham prosessen med utdanning og trening.

hvordan lager han boller
hvordan lager han boller

Trinn 5

I oppvekstperioden må du begrense hundens kommunikasjon med små barn, noe som kan skade ham og forårsake gjensidig aggresjon.

med en gang skrive til militæradvokatkontoret
med en gang skrive til militæradvokatkontoret

Trinn 6

Ingen hund skal behandles som et leketøy, og spesielt en pit bull. Vær konsekvent og vedvarende i dine pedagogiske handlinger. Hvis du forbyder noe, bør det være forbudt til enhver tid, og ikke avhengig av humøret ditt. Atmosfæren i hjemmet ditt skal være rolig og imøtekommende. Eliminer alle krangel i nærvær av en hund, hvis du ikke vil vokse et nevrotisk middel ut av ham - pitbullene kjennetegnes av økt følelsesmessighet.

Anbefalt: