Finkfugler: Funksjoner I Innholdet

Finkfugler: Funksjoner I Innholdet
Finkfugler: Funksjoner I Innholdet

Video: Finkfugler: Funksjoner I Innholdet

Video: Finkfugler: Funksjoner I Innholdet
Video: Bokfink.avi 2024, April
Anonim

Nylig har finkefjærfe blitt stadig mer vanlig. Denne arten dukket opp i Russland for ikke så lenge siden, men den nyter allerede stor interesse og kjærlighet.

Image
Image

Finkfuglen tilhører veverfamilien. Den legger seg på sletter gjengrodd med gress og små busker. Disse fuglene kom til Russland i andre halvdel av 1800-tallet. Spredningen av fink ble mottatt først på 60-tallet i forrige århundre. Det er flere interessante varianter: sebra, japansk, ris, Gould.

Amadina er en liten lys fugl. I moderne hjem er sebrasorten utbredt. Størrelsen er ca 11 cm. Den har lys fjærdrakt, rødt nebb. I området av ørene er det en oransje flekk, sidene er brune med hvite flekker.

Fuglen elsker varme, den kan bli syk av trekk. Denne arten holdes i metallbur, som skal være romslige og rektangulære i form. I dem må sittefugler for å sitte, styrkes, en drikker og en mater, en saltstein er installert. Sett også et bad med vann for bading. Det er bedre å bruke et uttrekkbart brett i et bur for å lette rengjøringen. For riktig utvikling er dagslys viktig, solstrålene skal treffe fuglen i omtrent 2-3 timer om dagen.

Grunnlaget for fôret er korn. Hirse med lette varianter spises best, men du bør ikke bare være begrenset til dem. Dietten til amadiner bør varieres; blandingen kan inkludere kanarifrø, frø av vilt gress, raps, hamp. I tillegg gir de tørkede insekter, melorm, eggeplomme, cottage cheese, hakket salat og løvetanngrønnsaker. Dette er spesielt viktig i løpet av fôringsperioden. Samtidig er det nødvendig å huske at dill og persille ikke skal gis til finker.

Fuglen er i skolegang, derfor er det bedre å holde i grupper.

Anbefalt: