Hvordan Skille Mellom Kjærlighetsfugler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skille Mellom Kjærlighetsfugler
Hvordan Skille Mellom Kjærlighetsfugler

Video: Hvordan Skille Mellom Kjærlighetsfugler

Video: Hvordan Skille Mellom Kjærlighetsfugler
Video: Morsom snakkende ara papegøye 2024, Kan
Anonim

Lovebirds er små papegøyer som ofte blir kjæledyr til mange moderne familier. Lovebirds er de mest upretensiøse representantene for hele papegøyefamilien, de er veldig vakre og nysgjerrige. Lovebirds er lojale og lojale fugler. De velger et par for seg selv bare en gang og for livet. Det er alltid hyggelig å se to kjærlighetsfugler som klamrer seg tett til hverandre, mykt og barmhjertige. Det kan være veldig vanskelig å skille mellom kjærlighetsfugler, selv av egne eiere.

Lovebirds - lyse og muntre fugler
Lovebirds - lyse og muntre fugler

Bruksanvisning

Trinn 1

Fargen på heterofile kjærlighetsfugler er nøyaktig den samme. Men hvis du ser nøye på fuglene, vil du merke at formen på kvinnens hode er noe annerledes enn hannens form. Hos kvinner av disse papegøyene virker hodet i profilen mer avrundet, mens det hos menn er mer langstrakt, med en flat nakke.

Steg 2

For å skille mellom kjærlighetsfugler, kan du forsiktig føle avstanden mellom bekkenbenet, fra magen. Hos kvinnen er den mye bredere enn hos hannen. Forresten, hvis papegøyen er kategorisk mot en slik sjekk: den bryter ut av hendene og biter eieren, mest sannsynlig er det en kvinne.

Trinn 3

En kjærlighetsfuglkvinne, som allerede har avkom, som sitter på en abbor, legger potene litt bredere enn hanner og unge kvinner.

Trinn 4

Det er en oppfatning at hvis du tar en kvinnelig kjærlighetsfugl i bena og senker henne opp ned, vil hun bøye beina og presse seg mot hånden. Hannen i samme situasjon vil forbli langstrakt.

Trinn 5

Hvis du ser på et par kjærlighetsfugler i lang tid, vil du legge merke til at den kvinnelige papegøyen oppfører seg litt mer aktivt enn hannen. Hun er mer pratsom og aggressiv.

Trinn 6

I tillegg er det den kvinnelige kjærlighetsfuglen som ordner reiret.

Trinn 7

For å skille kjærlighetsfugler, spesielt små, krever det vanligvis mye erfaring, og noen ganger en ekte genetisk undersøkelse, fordi papegøyene utad er nesten de samme.

Anbefalt: