Røde øre Skilpadder

Røde øre Skilpadder
Røde øre Skilpadder

Video: Røde øre Skilpadder

Video: Røde øre Skilpadder
Video: Микрофон Rode NT-USB (Родэ) Обзор и тест от ВИСмедиа (vismedia.ru) 2024, Kan
Anonim

Hvis du drømmer om å få et eksotisk dyr, men du ennå ikke er moden for en chinchilla eller en Madagaskar kakerlakk, velger du den amerikanske rødøreskildpadden.

Røde øre skilpadder
Røde øre skilpadder

Røde øre skilpadder er søte og responsive reptiler kjent for sin hengivenhet for mennesker. I naturen lever de hovedsakelig i de sørøstlige statene i USA, men fordi de var upretensiøse i mat, klarte de å bosette seg langt utenfor sitt naturlige utvalg.

Skilpadder er langlever: under gunstige forhold kan de leve i 30-40 år. Videre, hvis vi sammenligner dem med andre reptiler, har de høy intelligens og skarpt syn. I søket etter mat tar disse skilpaddene først hensyn til fargen på objektet, og først deretter til lukten og smaken.

Skilpadder har ikke ører, men de kan høre nesten like godt som katter. De kan pare seg hele året, men oftere fra februar til mai. Parringsspillene deres er interessante: i løpet av frieri svømmer hannen foran hunnen, strekker ut fremre poter og berører snuten hennes med klørne, som om den stryker.

Røde øre skilpadder er veldig smidige, smidige og raske. De trenger mat av animalsk opprinnelse, selv om deres behov for vegetabilsk mat øker med alderen. De kan få kjøtt, fisk, krepsdyr, frukt og grønnsaker. Om sommeren kan de mates til gresshopper og biller.

For å holde en rødørd skilpadde hjemme, må du kjøpe et aquaterrarium med et volum på 100-150 liter, fylt med 20-30 cm vann. Sørg for å installere glødelamper og UV-lamper i en avstand på omtrent en halv meter over dyret. Dette er nødvendig for oppvarming og sykdomsforebygging. Vannet skal være rent og varmt. Gjennom hele livet vokser skilpadder fra 3 til 28 cm i diameter. Du må skifte vann minst 1-2 ganger i uken.

Anbefalt: