Dverg Dobermans: Raseegenskaper, Pleie

Innholdsfortegnelse:

Dverg Dobermans: Raseegenskaper, Pleie
Dverg Dobermans: Raseegenskaper, Pleie

Video: Dverg Dobermans: Raseegenskaper, Pleie

Video: Dverg Dobermans: Raseegenskaper, Pleie
Video: Редкий белый доберман: здоровье, цена и противоречия 2024, Kan
Anonim

Dvergen Doberman (miniatyrpinscher) ble avlet i Tyskland på 1400-tallet. Hunder av denne rasen fulgte vogner og vognbusser, jaktet på mus og rotter, voktet hus og bjeffet høyt når tyver dukket opp. I dag er pinschers også populære, men de bor i leiligheter og regnes som familiehunder.

Dverg Dobermans: raseegenskaper, pleie
Dverg Dobermans: raseegenskaper, pleie

De som ikke vet noe om rasen, betrakter miniatyrpinschere som feige dyr som hele tiden ligger på sofaen. Miniature Pinschers er miniatyrkopier av Dobermans, de er lekne og fulle av energi, gode partnere for spill og lange turer.

Eksterne trekk og karakter av dvergen Doberman

Miniature Pinscher er en slank hund med velutviklede muskler. Mankehøyde - opptil 30 cm, vekt - 5-6 kg. Pelsen er glatt og kort, fargen er en eller to farger.

Dverg Dobermans er snille og milde skapninger, men med feil oppdragelse kan de bli ukontrollerbare, aggressive og lunefulle dyr. Representanter for denne rasen er ikke engang redde for store hunder, de farer frimodig ut i kamp og gir seg aldri, de vil kjempe til det siste.

Miniature Pinschers liker ikke å sitte på hendene, de er så aktive at de ikke kan bo på ett sted i mer enn 5 minutter. Den eneste ulempen med hunder av denne rasen er at de ofte bjeffer høyt, og det ser ut til at det er flere dyr i rommet.

Med barn bygger dvergen Doberman et godt forhold. Å oppdra et kjæledyr er enkelt, miniatyrpinscher elsker å lære og forstår raskt hva som kreves av ham.

Hvordan ta vare på en pygmy Doberman

Det er lett å ta vare på miniatyrgifrene. For å holde pelsen blank og velstelt, må hunden kjemmes to ganger i uken og tørkes av med et fuktig håndkle tre ganger i måneden.

Dverg Dobermans er utsatt for fedme, så du må mate dem i små porsjoner ikke mer enn tre ganger om dagen og gi dem regelmessig fysisk aktivitet. Det er viktig at kostholdet er balansert, det er bedre å foretrekke naturlige produkter, i stedet for ferdig fôr.

Under turer er det viktig å bruke bånd, og i den kalde årstiden, for å unngå forfrysninger i lemmer, kjøp varme klær til hunden. Hvis du lar dyret være alene hjemme, må du komme med spennende aktiviteter for det, ellers kan uorden og bortskjemte ting ikke unngås.

Dvergen Doberman vil bli en lojal venn til både barnet og pensjonisten. Men hunden er ikke egnet for de som ønsker å få et lite leketøy. Denne rasen er kjent for enkel pleie, rask læring og ikke-konflikt natur. Hunden er ren, vennlig med kjente mennesker og kan være aggressiv mot fremmede. Miniature Pinscher egner seg godt til trening, uredd og lojal mot mesteren.

Anbefalt: