Hvordan Fjerne Flått Fra En Katt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Flått Fra En Katt
Hvordan Fjerne Flått Fra En Katt

Video: Hvordan Fjerne Flått Fra En Katt

Video: Hvordan Fjerne Flått Fra En Katt
Video: Dyrlegehjelpens Hvordan kjenne igjen og fjerne flått 2024, April
Anonim

Dessverre er øremider veldig vanlig for furry purrs. Sykdommen overføres fra ett dyr til et annet, men hjemmetekstiler, klær eller støv fra gaten kan også tjene som kilde. Hvis du vil redde katten din fra å lide og bli kvitt øremider hjemme, følg disse enkle tipsene.

Hvordan fjerne flått fra en katt
Hvordan fjerne flått fra en katt

Det er nødvendig

  • - dråper fra øremidd;
  • - hydrogenperoksid;
  • - bomullspinner.

Bruksanvisning

Trinn 1

Rådfør deg med en spesialist - Hvis du er usikker på om et flått forårsaker dyrets bekymring eller noe annet, er det best å søke råd fra en veterinær. Et enkelt legebesøk vil spare deg for behovet for å kjøpe mange ubrukelige medisiner på råd fra venner eller bekjente, og vil beskytte kjæledyret ditt til et minimum. I tilfelle feil behandling vil du ikke bare lindre kattens lidelser, men du kan også skade henne. Hvis årsaken til bekymring virkelig er et kryss, vil legen foreskrive et kurs med øredråper som du enkelt kan injisere på kjæledyret ditt uten å skade helsen din.

hvordan man behandler øremider hos katter med hjemmemedisiner
hvordan man behandler øremider hos katter med hjemmemedisiner

Steg 2

Rengjør kattens øre: Før dråpene brukes, må kattens øreklokke rengjøres for midd og ekskrementer. Vanligvis synlige for det blotte øye, de er mørkegrå eller brun utflod på innsiden av kattens øre. Ta en bomullspinne og dypp den i hydrogenperoksid. Du bør ikke være redd, for dyret er det helt trygt og smertefritt, bare selve prosedyren forårsaker ubehagelige opplevelser. Ta katten i hendene og fjern forsiktig all plakk og smuss i ørene med en bomullspinne. Bruk om nødvendig en annen pinne. Din oppgave er å holde auricleen ren. Bruk en egen pinne for hvert øre.

hvordan man behandler kattunger fra lopper foto
hvordan man behandler kattunger fra lopper foto

Trinn 3

Etter at ørene er rengjort, fortsett med innpilleringen av medisinen. Hovedhemmeligheten her er temperaturen på dråpene. Hvis du heller noe kaldt i øret ditt, er det lite sannsynlig at hun vil være veldig fornøyd med en slik manipulasjon, mens væsken ved romtemperatur kanskje ikke en gang merker det. Ta katten i armene dine, åpne øreklokken og bruk medisinen som legen din har instruert. Det er ikke verdt å la katten gå med en gang, fordi den begynner å riste på hodet og kvitte seg raskt med dråpene. Gni den ytre siden av dine hårete ører med milde masserende bevegelser slik at medisinen kan fordeles jevnt.

Anbefalt: