Hvordan Snute Hunden Din

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Snute Hunden Din
Hvordan Snute Hunden Din

Video: Hvordan Snute Hunden Din

Video: Hvordan Snute Hunden Din
Video: Hvordan lære hunden din - Orbit 2024, Kan
Anonim

I samsvar med loven er eieren av hunden forpliktet til å gå kjæledyret bare i snute og i bånd. Men sannsynligvis er det ingen slik hund som umiddelbart reagerte rolig på behovet for å ha snute. Dette betyr at din første oppgave er å trene hunden din til ikke å motstå når han blir satt på.

Hvordan snute hunden din
Hvordan snute hunden din

Det er nødvendig

  • - snute
  • - delikatesse

Bruksanvisning

Trinn 1

Det var lettere å trene hunden din til snuten, det er viktig å velge den i størrelse. Snuten skal ikke falle av eller dingle på hundens hode, men samtidig er det nødvendig at hun kan drikke i den hvis hun vil, kaste ut tungen når hun er varm.

i hvilken alder en hund skal snuses
i hvilken alder en hund skal snuses

Steg 2

Når du har funnet en behagelig snute, kan du begynne å trene. Først må du få hunden til å bli kjent med det nye emnet. La hunden din lukte den, men gjør aldri snuten til et leketøy. Bruk snuten som en bolle, legg favoritthunden din inn, slik at hun får den, og stikk nesen dypt inn i snuten. Når hunden utfører denne handlingen, må du rose ham, klappe ham. Så du må gjøre dette i flere dager, slik at hunden har hyggelige assosiasjoner med snuten. Når hunden blir vant til at du kan få noe velsmakende fra snuten, kan du gå videre til neste trinn i studien.

snute
snute

Trinn 3

Når hunden stikker nesen i snuten for å få en godbit derfra, setter du raskt stroppen over hodet og gir ham straks en ny brikke gjennom hullet i snuten, og lar den ligge på hodet i noen sekunder. Gjenta dette noen ganger til, og øk tiden.

gjør det selv snute
gjør det selv snute

Trinn 4

I de fleste tilfeller er dette nok til å få hunden din til en rolig holdning til det nye motivet. Og hvis du setter en snute på den hver gang før en tur, så vil hunden din etter hvert bringe den til deg, vel vitende om at det er den eneste måten den kommer på gaten.

Anbefalt: