Hvordan Beskytte Hunden Din Mot Mygg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beskytte Hunden Din Mot Mygg
Hvordan Beskytte Hunden Din Mot Mygg

Video: Hvordan Beskytte Hunden Din Mot Mygg

Video: Hvordan Beskytte Hunden Din Mot Mygg
Video: Dyrlegehjelpen.no Hvordan rense forhud på hannhunden 2024, April
Anonim

Hunder lider like irriterende mygg og mygg som mennesker. For å beskytte dyr mot blodsugende insekter, er det bedre å bruke spesialiserte produkter, men om nødvendig kan du kjøpe de som selges på vanlige apotek.

Hvordan beskytte hunden din mot mygg
Hvordan beskytte hunden din mot mygg

Det er nødvendig

  • - myggspray
  • - krage fra mygg;
  • - dråper fra mygg;
  • - myggspray for barn.

Bruksanvisning

Trinn 1

I dyrebutikker i dag presenteres et bredt spekter av forskjellige midler mot parasitter. Først og fremst kan vi nevne som "BlochNet" og "Front Line". Disse stoffene kommer i form av dråper eller spray. De er gode nok til å beskytte hunden ikke bare mot mygg, men også mot mygg og til og med flått. Det finnes andre stoffer, også i form av en spray. Doseringen deres skal beregnes ut fra hundens vekt. For eksempel er spray "Creolin" estimert av mange forbrukere som et effektivt middel mot mygg.

hvordan du kan beskytte deg mot en hund
hvordan du kan beskytte deg mot en hund

Steg 2

Hvis du av en eller annen grunn ikke vil bruke dråper og sprayer mot blodsugere, kan du prøve å kjøpe en spesiell krage. Det er imidlertid verdt å huske at mange mygg- og myggkraver på kjæledyrmarkedet i dag kan forårsake allergi hos hunder. For eksempel frastøter halsbånd "Kiltiks" blodsugende insekter perfekt, men samtidig inneholder det stoffer som forårsaker alvorlige allergier hos en rekke hunder. Selvfølgelig er ikke alle raser utsatt for allergiske reaksjoner, like før du bruker slike myggmiddel, er det bedre å konsultere en veterinær og nøye studere sammensetningen av krageimpregnering.

beskytt deg mot flått
beskytt deg mot flått

Trinn 3

Hvis kjæledyret ditt er svakt eller sykt, bør du ikke skynde deg å velge et myggmiddel, da det kan gjøre mer skade enn godt. Det er spesielle dråper mot blodsugende insekter, som er spesielt rettet mot hundens svekkede kropp. De er ganske trygge. For eksempel er Green Fort-dråper ofte funnet i butikker, dette middelet er egnet selv for gravide hunder.

på katten
på katten

Trinn 4

Hvis det ikke er noen spesialforretning for dyr i nærheten, og du raskt må beskytte hunden mot mygg, kan du klare deg med et vanlig apotek. Kjøp en spesiell babyspray. Det er trygt for hunder også. Sprøyt produktet først på håndflatene, og legg deretter på hunden, prøv å fordele sprayen riktig gjennom dyrets kropp.

Anbefalt: