Hvordan Fange En Slange

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fange En Slange
Hvordan Fange En Slange

Video: Hvordan Fange En Slange

Video: Hvordan Fange En Slange
Video: hvordan å fange slange 2024, Kan
Anonim

Allerede - dette er en slange fra den allerede formede familien. Hovedtrekket er de gule "ørene" på hodet. Slangebitt er ikke farlig for mennesker (og de biter sjelden, og foretrekker å stikke av fra fare). Hvis du vil fange en slange, må du huske at den gir en veldig bitter ubehagelig lukt, som imidlertid er veldig ustabil.

Allerede
Allerede

Det er nødvendig

Hansker, veske

Bruksanvisning

Trinn 1

Slanger finnes ofte i nærheten av forskjellige vannmasser. Men det er umulig å fange en slange i vannet, den synker til bunns og kan holde seg under vann i opptil 40 minutter. Derfor, fisk etter slanger på land og bare i dagslys, fordi om natten gjemmer de seg på skjulestedene sine. Begynn søket etter en slange i nærheten av vannet, på solrike, urørte steder. Det er bedre å fange dem om morgenen, fordi på dette tidspunktet er de mindre mobile.

Allerede i vannet
Allerede i vannet

Steg 2

Løft steiner og grener, slanger kan gjemme seg under dem. Den stiger aldri høyt, så det er ikke nødvendig å lete etter den i trærne. Det er ofte tilfeller når de ligger på steinblokker eller bare på bakken.

Allerede på steinen
Allerede på steinen

Trinn 3

Forsikre deg om at den er foran deg. Det kan identifiseres ved de karakteristiske markeringene på hodet. De kan være hvite eller gule.

se etter en løpsk katt
se etter en løpsk katt

Trinn 4

Ikke vær redd hvis du allerede har begynt å suse og skynde deg. De biter praktisk talt ikke (tilfeller av bitt er ekstremt sjeldne). Dermed prøver han bare å skremme deg bort.

Sissing allerede
Sissing allerede

Trinn 5

Han kan også late som om han er død. Hvis han snudde seg på ryggen og frøs, kan du trygt ta ham i hendene.

hvordan huggormene ser ut i midtbanen
hvordan huggormene ser ut i midtbanen

Trinn 6

Du kan fange en slange med bare hendene. Finn en slange som sole seg i solen og nærme deg den forsiktig. Ingen feller eller enheter er nødvendig for å fange en slange.

Soler seg allerede
Soler seg allerede

Trinn 7

Rolig og uten rykk, senk hendene til det allerede. Hvis du overrasker ham, vil han ikke motstå det. Ta slangen så nær hodet som mulig. Dette vil gjøre det vanskeligere for ham å bryte fri. Hold godt fast, men vær forsiktig så du ikke kveler slangen.

Trinn 8

Hvis det er ubehagelig for deg å ta en slange i hendene, ha på tykke hansker (på denne måten vil du redde hendene fra lukten) og en pose (ikke ta cellofan, den kan kveles i den). Hvis du planlegger å holde det hjemme, vil det etter 3-4 dager være helt tammet, det vil slutte å avgi en lukt og vil rolig gå i armene på til og med fremmede.

Anbefalt: