Gamavit For Katter: Indikasjoner Og Påføringsmetoder

Innholdsfortegnelse:

Gamavit For Katter: Indikasjoner Og Påføringsmetoder
Gamavit For Katter: Indikasjoner Og Påføringsmetoder

Video: Gamavit For Katter: Indikasjoner Og Påføringsmetoder

Video: Gamavit For Katter: Indikasjoner Og Påføringsmetoder
Video: Ужасный заброшенный дом люксембургского рыбака Хьюберта (наводнен привидениями?) 2024, Kan
Anonim

Gamavit er en unik medisin for kjæledyr som hele tiden hjelper omsorgsfulle eiere. Dette russiske stoffet brukes til forebygging og behandling av smittsomme sykdommer hos katter.

Gamavit til katten din
Gamavit til katten din

"Gamavit" hjelper selv med systemisk behandling av spesielt alvorlige sykdommer hos husdyr. Naturligvis har "Gamavit" visse analoger. Men det er bedre å bruke velprøvde midler.

Indikasjoner for bruk

Virkningen av dette stoffet påvirker mange prosesser i kroppen til katter. Det brukes aktivt for forebygging og behandling av hypervitaminose og allergier, smittsomme og invasive sykdommer. Legemidlet anbefales til bruk hos svekkede og gamle kjæledyr, så vel som i den postoperative perioden. "Gamavit" er ikke bare i stand til å optimalisere immunforsvarets funksjon og fordøyelsesprosessen, men også å øke fruktbarheten. Legemidlet toner opp arbeidet til hele kroppen til dyret.

Sammensetningen av dette preparatet inneholder vitaminer, plantestoffer, saltløsninger og andre komponenter. Ingen merkbare komplikasjoner har noen gang blitt observert etter å ha tatt denne medisinen.

Metoder for bruk av "Gamavit"

I noen tilfeller kan katteeiere tvile på at “Gamavit kan brukes uten resept. Dette er imidlertid nøyaktig tilfelle. Oppskriften er bare nødvendig i sjeldne situasjoner. Men avhengig av den spesifikke situasjonen, kan doseringen av legemidlet være helt annerledes. Dette må vurderes hvis du vil at katten din skal være sunn.

Hvis du bruker stoffet "Gamavit" for profylaktiske formål eller i den postoperative perioden, anbefales det å injisere det en til tre ganger i uken. Kurset kan vare fra en ukesånd til en måned, avhengig av tilstanden til kattens kropp.

For å øke kjæledyrets evne til å gjødsle, trenger det en dose på 0,5 ml / kg. Videre er det nødvendig å gi en dose den dagen befruktning skal utføres. Hvis du planlegger å kurere katten din mot en smittsom sykdom, bør du konsultere legen din for å få den optimale dosen. Forsikre deg om at sprøyten er steril før du injiserer. Det er best å bruke insulinsprøyter for å administrere dette legemidlet. Fukt aldri kattens hud med alkohol. Dette kan føre til allergi.

Det spesifiserte legemidlet for katter har visse analoger. Men fortsatt er "Gamavit" det mest rimelige og effektive middelet. Hvis du er i tvil, kan du alltid få ekspertråd.

Anbefalt: