Hvordan Avvenne En Valp

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Avvenne En Valp
Hvordan Avvenne En Valp

Video: Hvordan Avvenne En Valp

Video: Hvordan Avvenne En Valp
Video: Så lär du hunden att gå fot 2024, Kan
Anonim

Ofte blir hunden et ekte familiemedlem. Og selvfølgelig er det opprørende hvis kjæledyret utvikler problematferd. Det kommer ikke alltid til uttrykk i aggresjon, skade på ting eller natthyling. Noen ganger ganske motsatt. Hunden er veldig vennlig, den løper opp til forbipasserende, hopper på hver gjest som kommer til huset, legger potene på brystet og gjør dette utelukkende av ønsket om å møte, hilse og motta ros og godkjenning i komme tilbake. Noen ganger klatrer han på kne til eieren.

Hvordan avvenne en valp
Hvordan avvenne en valp

Bruksanvisning

Trinn 1

På ingen måte reagerer alltid en fremmed rolig på manifestasjonen av "hundens ømhet." Noen kan rett og slett være redde ved synet av et veldig stort dyr som hopper på ham. I tillegg tar ikke dyret hensyn til de skitne potene og de rene klærne til forbipasserende. Eieren kommer i en vanskelig situasjon, han må be om unnskyldning for oppførselen til kjæledyret sitt. Mange mennesker er misfornøyde med at hunden tar en godbit fra fremmede. Og et voksent dyr, som, som en valp, klatrer i armene til eieren, forårsaker irritasjon.

hvordan avvenne en husky valp fra å bite
hvordan avvenne en husky valp fra å bite

Steg 2

Problematikk manifesterer seg ofte hos hunder som tidligere har blitt tilgitt for alle slags "uskyldige skøyer". Kanskje ingen seriøst taklet dem, og de vokste opp alene. Det er best hvis du gjør det til en regel at du ikke lar valpen gjøre det du ikke vil at han skal gjøre senere som voksen hund.

hvordan man kan tiltrekke seg service til banken
hvordan man kan tiltrekke seg service til banken

Trinn 3

Du tok med deg en morsom, luftig klump. Selvfølgelig er babyen uvanlig og trist. Men ikke skynd deg med å ta ham i armene dine. Dette kan bli en dårlig vane. Han vil hele tiden sutre, krevende å bli tatt, og deretter vil han begynne å klatre i armene selv. Hvis du vil klappe valpen din, bøy deg til ham.

hvordan avvenne en hund fra gnagende ledninger
hvordan avvenne en hund fra gnagende ledninger

Trinn 4

Hvis hunden klatrer opp på fanget ditt, skyver du ham på gulvet. Prøver å hoppe igjen - gjenta det samme. Gi deg en godbit, men ikke før alle fire potene hennes er på gulvet. Hvis du virkelig bestemmer deg for å kvitte deg med kjæledyrets dårlige vane, være konsekvent og tålmodig, ikke se bort fra en slik episode.

hvordan du kan stoppe en hund fra å tygge på møbler
hvordan du kan stoppe en hund fra å tygge på møbler

Trinn 5

En sunn valp er veldig aktiv. Ofte møter han eierne som kommer hjem, og gjestene også, med voldelige manifestasjoner av glede, hopper på armene, nesten slår dem av føttene. Ikke glem at kjæledyret ditt snart vil vokse opp, og du må bli kvitt denne vanen. Lær valpen "Nei" -kommandoen. Ikke glem å oppmuntre ham. Ulydighet følges av straff. Slå aldri valpen din. Rist for eksempel en boks med mynter. Fischer-plater kan brukes. Dette er en spesiell enhet som, når den ristes, produserer en lyd som ligner en knurring.

hvordan man avvenner en valp fra gaten
hvordan man avvenner en valp fra gaten

Trinn 6

Hjemme kan du også bruke en sprayflaske. Gi kommandoen "Nei" og dryss vann på valpens ansikt. Men alle disse tiltakene bør brukes konstant, og ikke annenhver gang, ellers vil babyen rett og slett ikke forstå hva du vil ha fra ham.

Anbefalt: