Hvordan Oppdra En Jack Russell Terrier-valp

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Oppdra En Jack Russell Terrier-valp
Hvordan Oppdra En Jack Russell Terrier-valp

Video: Hvordan Oppdra En Jack Russell Terrier-valp

Video: Hvordan Oppdra En Jack Russell Terrier-valp
Video: Jack Russell puppy training 9 weeks 2024, April
Anonim

Denne rasen på jakt på gravende hunder begynner sin historie siden 1795. Sikkert, før du kjøpte en Jack Russell Terrier-valp, har du allerede gjort deg kjent med funksjonene i denne rasen, og du vet at dette er smarte, temperamentsfulle og veldig aktive hunder, så du vil definitivt ikke kjede deg. Men med en slik aktivitet og temperament er det virkelig nødvendig å oppdra en Jack Russell Terrier på riktig måte for å sikre kjæledyrets sikkerhet.

Hvordan oppdra en Jack Russell Terrier-valp
Hvordan oppdra en Jack Russell Terrier-valp

Bruksanvisning

Trinn 1

Så snart valpen dukker opp i huset, selv om han ikke en gang er to måneder gammel, må du starte foreldreprosessen med en gang og ikke la ham gjøre ting som ikke kan gjøres av en voksen hund. Gi ham et sted å mate og hvile. Gi ham mat på bestemte tidspunkter og ikke hold bollen full av mat i mer enn 15 minutter. Hvis du ikke har spist, betyr det at du ikke er sulten. Lær umiddelbart å utføre kommandoene "Place" og "To me".

Rottweiler trening hjemme
Rottweiler trening hjemme

Steg 2

Sett dine egne regler og sørg for at du følger dem fra dag én, ellers kan det smarte kjæledyret ditt sette dem opp for deg. Ikke lær valpen å "bite" ved siden av bordet ditt, da blir det mye vanskeligere å omskole en slik tigger. Øv med ham og kommuniser, i mange henseender er karakteren, intelligensen og oppførselen til en voksen hund avhengig av dette. Jo mer tid dere er sammen, jo bedre.

hvordan å heve en rottweiler
hvordan å heve en rottweiler

Trinn 3

Med Jack Russell Terrier trenger du bare å gå lange turer og spille utendørs spill. Men samtidig må han alltid være i bånd hvis du er utenfor hagen eller et annet inngjerdet område. Dette er en jakthund, og kan noen ganger løpe vekk etter å ha sett en katt eller fugl. Selv når du slipper ut i inngjerdet hage, må du ikke la hunden være uten tilsyn - det koster ingenting for en gravende hund å undergrave og flykte trygt.

Hvordan ser en rottweiler ut
Hvordan ser en rottweiler ut

Trinn 4

Ikke lær valpen din å være aggressiv og ikke tillat, selv i lek, å bite deg. Slik at han har noe å skjerpe tennene, kjøp leker og bein fra venene til ham. Og fjern alle ledningene bort slik at de ikke er på gulvet der valpen løper. Det samme gjelder medisiner og kjemikalier, ettersom rasen er nysgjerrig.

hva du skal mate Jack Russell Terrier
hva du skal mate Jack Russell Terrier

Trinn 5

Du kan ikke slå dem, selv ikke med en brettet avis. Denne smarte hunden vil være ganske streng intonasjon. Hvis han oppfører seg dårlig, kan du bare straffe ham så snart han ble tatt på åstedet. For å gjøre dette, rist det litt og ta det med huden i området med manken, slik mødre-tisper gjør.

Anbefalt: