Hva Er De 2 Mest Intelligente Hunderaser?

Hva Er De 2 Mest Intelligente Hunderaser?
Hva Er De 2 Mest Intelligente Hunderaser?

Video: Hva Er De 2 Mest Intelligente Hunderaser?

Video: Hva Er De 2 Mest Intelligente Hunderaser?
Video: 10 farlige hunderaser 2024, Kan
Anonim

Blant alle hunderaser er det raser som det ganske enkelt er umulig å lære noe om. Listen over disse rasene er ganske stor, men det er også mange hunder med høy intelligens. Du kan skille mellom to hunderaser, etter at eieren aldri vil angre på det.

Hva er de 2 mest intelligente hunderaser?
Hva er de 2 mest intelligente hunderaser?

Sannsynligvis har mange gjettet at en av de smarteste hunderasene er den tyske hyrden. Denne rasen har bevist seg på den positive siden i veldig lang tid. Det er ganske vanskelig å møte en tysk hyrde i noens hage i dag. Kostnaden for en rasehund er ganske høy, så ikke alle har råd til å ha en. Vanligvis tjener disse hundene i spesialstyrker. Blant disse hundene, det største antall heltehunder. Intelligensnivået er veldig høyt. Lett å trene. Erfarne trenere sier at denne rasen er født for å lære.

Sannsynligvis vil mange kanskje tro at det ikke er noen hunder som er smartere enn den tyske hyrden, men dette er ikke slik. Det antas at Doberman er overlegen i intelligens til den tyske hyrden. De utfører rolig de samme funksjonene som den tyske hyrden, men det hemmelige politiet er enda bedre. Hvorfor bruker de ikke Dobermans til tjenesten i Russland? Faktum er at Dobermans er populære i utlandet. Vi bruker dem også til offisielle formål, men den tyske gjeterhunden er mer effektiv i klimasonen vår på grunn av den lange kappen. Videre er Dobermans veldig aktive og energiske i læringsprosessen. Derfor er det noe vanskeligere å trene dem.

Det er mange hunderaser med høy intelligens, men Schäfer og Doberman er de ubestridte lederne.

Anbefalt: