Bloodhound: Funksjoner Av Rasen

Innholdsfortegnelse:

Bloodhound: Funksjoner Av Rasen
Bloodhound: Funksjoner Av Rasen

Video: Bloodhound: Funksjoner Av Rasen

Video: Bloodhound: Funksjoner Av Rasen
Video: Meet Bloodhound - Apex Legends Fanmade CGI short 2024, April
Anonim

Bloodhounds er en av de eldste hundene. Dette rugende og triste utseendet tiltrekker potensielle eiere veldig mye. Men hva er de egentlig? Og hva skal den fremtidige eieren vite slik at disse hundene ikke føler seg fornærmet og forlatt?

Bloodhound: funksjoner av rasen
Bloodhound: funksjoner av rasen

Bruksanvisning

Trinn 1

Bloodhound hunder er veldig aktive og uavhengige. Derfor trenger de lange, hyppige og lange turer gjennom hele livet. Det er av denne grunn at denne rasen ikke er egnet for oppbevaring i leiligheter. Det ideelle alternativet for slike kjæledyr er et privat hus med en stor tomt.

Steg 2

Siden disse dyrene ikke tåler ensomhet, anbefales det å ha en annen hund eller katt. Du kan være sikker på at Bloodhound aldri vil fornærme andre dyr og ikke vil komme i en kamp først. De blir også med rette ansett som de beste "barnepappene", for med barn er disse hundene spesielt ansvarlige og milde. For et barn blir en Bloodhound ikke bare en lojal og hengiven venn, men også en utmerket beskytter.

Trinn 3

Det bør huskes at hunder av denne rasen er veldig vennlige og omgjengelige, så ikke tro at de er gode vakter på grunn av deres størrelse og skremmende utseende. Å kjenne sin snille disposisjon, er det feilaktig å anta at de kan få venner selv med en røver som gjorde veien til stedet. Derfor er det mulig å velge denne rasen bare "ved hjertets kall."

Trinn 4

Det bør bemerkes at denne rasen er perfekt ikke bare for jakt, men også for søk- og redningsaksjoner, eller service i politimyndigheter. Det er blodhunder som best tar en sti som er mer enn ti dager gammel, uten å bli distrahert av andre fremmede lukt og glemme alt. Deres løse hud og grove pels beskytter dem perfekt mot mindre skader, og "hetten" på huden, som faller over øynene, konsentrerer hunden på lukten, uten å distrahere fra andre irriterende stoffer. Ører som drar langs bakken samler alle luktene, slik at dyret kan orientere seg perfekt.

Trinn 5

Det bør bemerkes at disse dyrene er ganske sta og uavhengige på grunn av alle deres positive egenskaper, derfor trenger de konstant trening fra tidlig barndom. Men siden blodhunder er veldig sjenerte og sårbare, bør du være oppmerksom på at trening ikke skal være grov.

Trinn 6

Eieren som bringer en slik hund inn i huset, vil aldri angre på valget, siden disse kjæledyrene vet hvordan de skal være virkelig lojale, lojale og kjærlige.

Anbefalt: