Hvordan Få Venner Med En Hund?

Hvordan Få Venner Med En Hund?
Hvordan Få Venner Med En Hund?

Video: Hvordan Få Venner Med En Hund?

Video: Hvordan Få Venner Med En Hund?
Video: møt kjæresten min & ny hund 2024, Kan
Anonim

Det skjer slik at et dyr dukker opp i huset, men forholdet til det ordner seg ikke på noen måte. Men du vil virkelig at et nytt familiemedlem skal bli din sanne venn! La oss prøve å finne ut hvordan du kan forbedre forholdet til hunden din.

Hvordan få venner med en hund?
Hvordan få venner med en hund?

Vær snill

Dyr har en overraskende subtil følelse av holdningen din til dem. Derfor, hvis du ikke liker (eller frykter) hunden din, vil han mest sannsynlig forstå dette og begynne å svare i natura. Selv om du ikke liker hunder, må du ikke se på dyret som din fiende eller en kilde til evige problemer. Finn positive aspekter i det, for eksempel lojalitet. Etter hvert vil du kunne bli vant til hunden, det viktigste er at du generelt er snill mot den: ikke straff for ingenting, ikke ydmyke, ikke rope, og, selvfølgelig, ikke gi slipp på din hender (og bena også). Slike handlinger vil aldri elske et dyr for deg.

Avstraffelse? Bare velfortjent.

Selv om valpen, som har "bøyd" seg i korridoren, fortjener en rettferdig straff, ikke skynd deg å ta tak i joggesko for å piske det slemme dyret. Husk: dyret forstår kanskje ikke noen ting, for eksempel at det er forbudt å drite på feil steder. Og grusomme straffer traumatiserer lett psyken hans, men er det mulig å oppnå kjærlighet og tillit på denne måten? Prøv mykere måter: klassiske "fu", "skumle" øyne, lett slag (men ikke gjør vondt for hunden, bare la ham vite at hun gjorde galt), ignorerer i et par timer.

Spill Det!

Mange hunder elsker å leke, skynde seg rundt gaten etter en ball eller en pinne, overvinne forskjellige hindringer. Du må gå utenfor hver dag slik at hunden kan tilfredsstille sine naturlige behov. Noen ganger, hvis tiden tillater det, er det imidlertid mulig å arrangere underholdende turer. De vil glede både hunden og eieren selv. Ta en ball til gaten, spill gjemsel, gå til skogen - det er mange forskjellige spill som vil glede dyret og hjelpe deg med å vinne ham.

Og til slutt, en vanlig sannhet: Hvis du oppriktig vil bli venn med et dyr, vil alt definitivt ordne seg for deg. Over tid, som svar på din gode holdning, vil du motta både kjærlighet og hengivenhet, du vil finne en ekte, trofast venn i hundens person.

Anbefalt: