Hvordan Introdusere En Hund For En Katt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Introdusere En Hund For En Katt
Hvordan Introdusere En Hund For En Katt

Video: Hvordan Introdusere En Hund For En Katt

Video: Hvordan Introdusere En Hund For En Katt
Video: Hvordan klippe klør på hund? 2024, Kan
Anonim

Til tross for den rådende oppfatningen at en katt og en hund ikke kan komme overens, er dette ikke slik. En hund og en katt er ganske i stand til å eksistere fredelig side om side i samme territorium. Samtidig vil eldre og sterkere til og med beskytte de svake. Du trenger bare å nærme deg dette problemet riktig.

Hvordan introdusere en hund for en katt
Hvordan introdusere en hund for en katt

De første dagene

Hvis et av dyrene er en gammeldags i huset, og en baby blir ført til ham, er dette en vanskelig sak. Faktum er at en baby kan leke for aktivt med et voksent dyr. Det er klart at et voksent dyr kanskje ikke liker det. Gutten vil få "nøtter", og dette vil en gang for alle etablere hierarkiet i huset.

Gutten skal ikke få lov til å leke for aktivt med et voksent dyr før forholdet er ordnet.

Forresten, hvis du tok med en valp og en kattunge til huset, kan det hende at prosessen ikke blir forsinket. Barn vet ikke at de skal være i fiendskap.

I alle fall, når du introduserer dyrene, er det bare å la dem gå i samme rom. Kanskje vennskapet vil bli etablert umiddelbart, hvis ikke, så må du være tålmodig.

Dating regler

Du bør ikke ta med dyr til hverandre alene, dette kan føre til at de kommer i konflikt, noe du må rette opp senere. De kan starte en kamp helt fra begynnelsen, der du kan få den.

Det er best å oppbevare dem i forskjellige rom, og av og til slippe gammeldags. La dem snakke gjennom døren for nå.

Så snart knurren og suset stopper (hvis noen), kan du la dem bli i samme rom, men bare med deg. I dette tilfellet skal gametimeren lanseres til nybegynnerens territorium, og ikke omvendt.

Vær alltid på utkikk, en sprayflaske med kaldt vann vil ikke forstyrre. Hvis dyrene starter en kamp, er det best å "avkjøle" dem, og ikke klatre med hendene for å holde disse hendene trygge og sunne.

Snakk med et eldre dyr, stryk det. Det eldre kjæledyret ditt anser seg selv som en fullverdig eier av territoriet, og ankomsten av en baby kan av ham betraktes som en okkupasjon. Dyr kan også være misunnelige, så vis at ankomsten av babyen ikke har endret holdningen din til gammeltiden i det minste.

Hvis bekjentskapet gikk bra, så del dyrene igjen i rom. Det er bedre å ikke la dem møtes privat en stund.

Kjær aldri en nybegynner i nærvær av en gammeldags, dette kan fremkalle en misunnelse. I nærvær av en nybegynner er all oppmerksomhet bare den eldste.

Du må mate dyrene fra forskjellige boller. Forhindre at en av dem spiser fra den andres bolle.

Øk tiden kjæledyrene dine blir i samme rom gradvis. Men ikke la dem se hverandre privat. Over tid kan dette gjøres, men først er det for tidlig.

Det viktigste er tålmodighet og kjærlighet. Vis kjæledyrene dine at du elsker dem, over tid vil dyrene også elske hverandre.

Anbefalt: