Anskaffelse Av Kjæledyrmat

Anskaffelse Av Kjæledyrmat
Anskaffelse Av Kjæledyrmat

Video: Anskaffelse Av Kjæledyrmat

Video: Anskaffelse Av Kjæledyrmat
Video: Pap seddel - med en retro bil 2024, April
Anonim

Hvis du vil at innbyggerne i dine dyreparker skal vokse opp sunne og vakre, ta vare på sunn mat for dem, lagre til neste sommer.

Anskaffelse av kjæledyrmat
Anskaffelse av kjæledyrmat

For ekorn, rotter og mus, samle hasselnøtter og eikenøtter. For ekorn - furu- og grankegler med pressede vekter. Oppbevar dem på et kjølig sted. Friske ville bær er en delikatesse for mange fugler og dyr. Men selv i tørr form vil de bli spist med glede av kjæledyrene dine (for eksempel gullfink, bullfinch). Du kan tilberede bær av fjellaske, einer, blåbær, tyttebær, viburnum, fuglekirsebær. Oppbevar hver type tørkede bær i en egen boks eller krukke. Så gjenstår det bare å helle kokende vann over dem og tilby dem til fuglene.

For gullfinker, samle burdock hoder og frø, orfrø og bjørkefrø. Brenneslefrø vil gå inn i bullfinch-blandingen. Og veverne vil sette pris på bladene til denne planten. Når det er hakket, er det godt å legge dem til hovedfôret (saftig farge på fjærdrakten opprettholdes). Lagre på elvesand (skyll eller brenn den over en bål). Eiere av fugler, hamstere, terrariedyr trenger det. Og du kan bruke kull fra slukkede branner som mineralfôr for fugler.

Anbefalt: