Hvilke Hunder Som Lever Lengst

Innholdsfortegnelse:

Hvilke Hunder Som Lever Lengst
Hvilke Hunder Som Lever Lengst

Video: Hvilke Hunder Som Lever Lengst

Video: Hvilke Hunder Som Lever Lengst
Video: Bukkejagt Polen August 2021 part 1 2024, Kan
Anonim

Når du velger et kjæledyr, er folk ofte interessert i alderen deres - tross alt vil alle at dyret skal behage eierne så lenge som mulig. De lengste levende hundene er små raser - nemlig den morsomme og søte maltesiske hunden, som kan leve opp til 18-20 år.

Hvilke hunder som lever lengst
Hvilke hunder som lever lengst

Naturen til de maltesiske fanghundene

hvordan du skal takle tapet av kjæledyr
hvordan du skal takle tapet av kjæledyr

Denne rasen har veldig kjærlige, kjærlige, morsomme og lekne personlighetstrekk. Maltesiske fanghund er ekstremt energisk, aktiv og full av entusiasme, noe som gjør dem ideelle for barn fra 8 år - disse hundene elsker bare eierne og beskytter dem alltid, til tross for deres beskjedne størrelse. Med en potensiell trussel fra fremmede eller andre dyr, er maltesiske fanghund fylt med bjeffing og til og med haste mot inntrengeren med blottlagte tenner.

Hva slags kjæledyr å få
Hva slags kjæledyr å få

Disse små hundreårene vil også være gode følgesvenner for eldre og mennesker med nedsatt funksjonsevne.

trene hunden din
trene hunden din

I tillegg har maltesiske fangehunder et livlig sinn, takket være at de enkelt kan lære forskjellige kommandoer og triks. Det avhenger imidlertid av naturen til den bestemte hunden - de er ofte sta og litt bortskjemte. En annen fordel med maltesiske lapdogs er deres vennlige holdning til katter, andre hunder og små dyr. De er veldig kresne på maten, og lider også veldig av angst hvis eieren lar dem være i ganske lang tid.

vant en hund til en ny eier
vant en hund til en ny eier

Omsorg for en lapdog

hvordan du skal kle en hund
hvordan du skal kle en hund

For at den maltesiske fanghunden skal leve så lenge som mulig, må helsen overvåkes nøye. Generelt er denne rasen ganske sunn, men du må vite at lapdogs er utsatt for forskyvning av patella, kronisk hjerteklaffesykdom, hypoglykemi, cryptorchidism, pyloric stenose og gjærdermatitt. I tillegg lider maltesiske lapdogs ofte av glaukom, distichiasis, progressiv retinalatrofi, døvhet, blindhet og tette tårekanaler.

Maltesiske lapdogs trenger ikke fanatisk pleie - det er nok å regelmessig bade dem og kamme håret, slik at det ikke floker seg.

De fleste eiere foretrekker en veldig kort hårklipp for hele den maltesiske fanghunden. Den korte kappen letter i stor grad omsorgen for hunden og får ikke dyret til å lide på varme dager. De som elsker langhårede, elegante lapdogs, må ta vare på dyret mye mer nøye, slik at det alltid ser velstelt og ryddig ut. Siden maltesiske fangehunder praktisk talt ikke kaster, må eieren kvitte seg med den gamle ullen på egenhånd - ellers vil den floke seg og danne floker. De vil trekke på huden på lapdog, forårsake smertefulle opplevelser og gi den et stygt utseende.

Anbefalt: