Hvis Kjæledyrene Dine Har En Tysk Hyrde

Innholdsfortegnelse:

Hvis Kjæledyrene Dine Har En Tysk Hyrde
Hvis Kjæledyrene Dine Har En Tysk Hyrde

Video: Hvis Kjæledyrene Dine Har En Tysk Hyrde

Video: Hvis Kjæledyrene Dine Har En Tysk Hyrde
Video: Jul i Tyskland 1 2024, Kan
Anonim

Den tyske hyrden er en fantastisk venn og hjelper til mennesket, et intelligent og vennlig dyr. Imidlertid må disse tilbøyelighetene også utvikles ved å oppdra en hund. Å holde tyske hyrder har også sine egne egenskaper knyttet til hundens fysiologi.

Hvis kjæledyrene dine har en tysk hyrde
Hvis kjæledyrene dine har en tysk hyrde

Bruksanvisning

Trinn 1

Å gå en tysk hyrde bør ikke være en fem-minutters tur på toalettet, fysisk aktivitet og samhandling med sin egen art er ekstremt viktig for denne hunden. Turen varer fra en time om dagen, helst på et åpent sted. Schäfer er veldig glad i å vandre i naturen uten bånd.

Steg 2

Innenfor byen vil den tyske hyrden måtte gå i bånd eller til og med i en snute av respekt for folket rundt. Mange mennesker er redde for store hunder, inkludert barn. Forsikre deg om at hunden din ikke bærer noen farlig sykdom.

Trinn 3

Det er nødvendig å utføre regelmessige hygieneprosedyrer for omsorgen for den tyske hyrden. Vær nøye med å pusse tennene, fjerne slim fra øynene, rengjøre auricleen og holde kjønnsorganene og anusene rene. Tyske hyrder som bor i huset skur hele året med økende intensitet om våren og høsten, så kappen må kjemmes regelmessig. Bading med sjampo anbefales kun i tilfelle kraftig forurensning, da sjampo vasker av det beskyttende belegget fra huden.

Trinn 4

Tyske hyrder veier 35-40 kg, så mat- og vannskåler må være ganske store. Det er bedre å foretrekke rustfritt stål eller glass, det kan være allergier mot plast. Schäfer blir matet to ganger om dagen for å unngå oppblåsthet.

Trinn 5

Hos tyske hyrder er kondisjonerte reflekser veldig lette å utvikle, men det skal ikke være en refleks å mate. Eieren må når som helst gi mat for å holde seg over hunden i forholdshierarkiet. Av samme grunn er det nødvendig å avvenne den tyske hyrden fra en aggressiv reaksjon på å berøre skålen.

Trinn 6

Det er ekstremt viktig å danne det korrekte hierarkiet av relasjoner, derfor bør utdanning startes allerede fra 2-3 måneder. Dette er en sterk fysisk og veldig intelligent hund, og uten riktig trening kan den bli farlig. Den tyske hyrden må adlyde, for dette anbefales det å følge noen få regler.

Trinn 7

Eieren spiser først, uansett hvor sulten hunden er. Ikke la henne engang på dørstokken til kjøkkenet når du spiser. Stopp inngrepene til dyret på "dine" steder i leiligheten, men prøv noen ganger å ta hundens plass. Kjør henne av kullet for å vise din dominans.

Trinn 8

Den tyske hyrden skal bare komme inn etter deg. Hvis den står på veien - skyv den forsiktig bort. Slipp båndet, ledsaget av passende kommando: "for en tur!". Hunden skal ikke overlates til seg selv. Etter at tiden for fri gange har gått, ring dyret og legg i bånd.

Anbefalt: