Hvor Du Skal Sette Kjæledyret Ditt På Ferie

Hvor Du Skal Sette Kjæledyret Ditt På Ferie
Hvor Du Skal Sette Kjæledyret Ditt På Ferie

Video: Hvor Du Skal Sette Kjæledyret Ditt På Ferie

Video: Hvor Du Skal Sette Kjæledyret Ditt På Ferie
Video: Автоматическая кормушка для кошек и собак. Автокормушка Automatic Pet Feeder 4PLDH5001 с таймером. 2024, April
Anonim

Noen ganger har ikke mennesker kjæledyr, og forklarer at det ikke er noen å forlate dem sammen under ferien. Men er dette virkelig et problem? Det er flere alternativer der du kan feste et dyr i et par uker.

Hotell for dyr
Hotell for dyr

Venner eller bekjente. Kanskje vil en av dem gå med på å regelmessig gå hjem til deg, mate og om nødvendig gå. Og kanskje til og med for en stund vil han slå seg ned hjemme hos deg eller ta dyret til ham.

Fra proffene: du trenger ikke å gi kjæledyret ditt i ukjente hender.

Av minusene: det er viktig at en person ikke bare er ansvarlig, men også har erfaring i å kommunisere med dyr. Dessverre er dette ikke alltid tilfelle med bekjente.

Kjæledyrhotell eller overeksponering. I det første tilfellet er kjæledyret mest sannsynlig garantert en egen voliere, to måltider om dagen, et turområde og medisinsk hjelp. Det andre er hjemmetjeneste.

Imidlertid er det også fallgruver her. Uten veterinærpass med vaksinasjonsmerker vil ikke dyret ditt bli akseptert i en anstendig institusjon. Det er også verdt å inngå en skriftlig avtale med eieren av hotellet. Du må se på forhånd hva slags personale på hotellet. Det er ønskelig at disse menneskene har en slags veterinærutdanning, slik at hjelp kan gis i tide, eller at det inngås en avtale mellom hotellet og veterinærklinikken. I dette tilfellet, hvis dyret ditt plutselig trenger veterinærpleie, vil det bli gitt.

Hvis dyret ikke sosialiseres, eller du tror at det vil føles dårlig i et stort selskap med andre dyr, er det fornuftig å finne et hjemmehotell eller overeksponering. Det er mennesker som er spesielt engasjert i dette. De kan ta dyret hjem til seg en stund.

Hvis kjæledyret har et spesielt kosthold eller helseproblemer, må du informere hotellpersonalet eller eieren om overeksponering. Enda bedre, finn opp instruksjoner for dem: hva og når du skal mate, hvilke medisiner du skal gi.

Det er også verdt å planlegge en tur til veterinæren før turen. For det første kan kroniske sykdommer forverres i løpet av separasjonen. For det andre vil legen gi råd til beroligende midler, de kan komme til nytte.

En dags opphold på et spesialisert hotell for dyr koster deg fra 300 til 800 rubler + mat. Hjemmeeksponering vil koste mindre - fra 200 til 400 rubler.

Tenk hvordan kjæledyret ditt kan være ubehagelig uten en mester. Prøv å omgi kjæledyret ditt med kjente ting, som søppelboks, sengetøy og favorittleker. Hvis mulig, ta kjæledyret ditt med på en utflukt til hans fremtidige feriehus. Etter å ha mestret på forhånd, vil han føle seg mye mer komfortabel, og du vil hvile med et rolig hjerte.

Anbefalt: