Hvordan Kjøpe Et Kjæledyr Gjennom Avisen "Hand In Hand"

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe Et Kjæledyr Gjennom Avisen "Hand In Hand"
Hvordan Kjøpe Et Kjæledyr Gjennom Avisen "Hand In Hand"

Video: Hvordan Kjøpe Et Kjæledyr Gjennom Avisen "Hand In Hand"

Video: Hvordan Kjøpe Et Kjæledyr Gjennom Avisen
Video: Магазин Икея в Анталии, цена мебели в 2021 году, видео обзор товаров 2024, April
Anonim

Kjæledyr kan gi glede og spenning i livet til enhver familie. Svært ofte blir dyr født på forespørsel fra barn. Kommunikasjon med dyr gir barnet en kjærlighet til dyrelivet, evnen til å føle. Å holde et dyr, det være seg en hund, en katt eller en akvariefisk, krever ro, tålmodighet og andre karakterdannende egenskaper. Valget og kjøpet av et fremtidig familiedyr bør tas på en ansvarlig måte.

Hvordan kjøpe et kjæledyr gjennom en avis
Hvordan kjøpe et kjæledyr gjennom en avis

Det er nødvendig

  • - Avis Iz Ruk mot Ruki;
  • - en datamaskin med Internett-tilgang;
  • - telefon.

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem hva slags dyr du vil ha. Vanligvis er valget forhåndsbestemt, for eksempel har et barn bedt om en hund eller akvariefisk i flere måneder. Vær ansvarlig når du bestemmer deg for å kjøpe et kjæledyr. Vurder om du kan gi vilkårene for å holde og mate dyret. Som regel vil det ta tid og penger å ta vare på det. Bestem også beløpet du kan bruke på kjøpet.

Steg 2

Få den siste utgaven av avisen Iz Ruk v Ruki. Du kan også bruke den elektroniske versjonen av denne publikasjonen på https://irr.ru/. Følg lenken og velg seksjonen "Dyr og planter". Angi regionen der du bor.

Trinn 3

Velg de grunnleggende søkeparametrene: tilbudstype, dyretype, rase, kjønn, alder, prisklasse. Hvis du først og fremst er interessert i hvordan det fremtidige kjæledyret ser ut, merker du av i boksene "Med foto" og "Med video".

Trinn 4

Sjekk ut tilbudene som passer dine behov. For å avklare dataene, ring det angitte kontakttelefonnummeret med eieren av dyret. Hvis vilkårene er akseptable for deg, kan du gjøre en avtale ved å avtale tiden og oppgi adressen til eieren.

Trinn 5

Når du skal på et møte, ta med deg de tingene som kan være nyttige for transport av dyret (halsbånd og bånd til en hund, en beholder for en katt, en krukke for fisk, et bur for gnagere eller fugler). Det anbefales at du har en personbil til din disposisjon, siden det ikke alltid er praktisk å transportere dyr i offentlig transport.

Trinn 6

Når du møter eieren av dyret, spør om forholdene det holdes under. Undersøk dyret. Ved utseendet er det ofte mulig å avgjøre om dyret har god helse eller er syk. Hvis dyret er sløvt, har et sykt utseende, er det bedre å nekte å kjøpe det.

Trinn 7

Be den forrige eieren om anbefalinger om stell, fôring og vedlikehold av kjæledyr. Hvis du kjøper et renraset dyr, må du lese dokumentene som viser opprinnelsen. Vurder alternativene dine på nytt før du tar den endelige avgjørelsen. Hvis valget er gjort, endelig bli enige om kjøpsbetingelsene, inkludert prisen. Nå er du den stolte eieren av et kjæledyr.

Anbefalt: