Hvilken Hunderase å Velge For En Leilighet

Hvilken Hunderase å Velge For En Leilighet
Hvilken Hunderase å Velge For En Leilighet
Anonim

For å diversifisere livet ditt og legge til et visst kaos i det indre av leiligheten din, trenger du bare å skaffe deg en hund. Lommehunderaser er ideelle for typiske byleiligheter. De er uendelig søte og tar liten plass. I tillegg kan slike hunder feire alle sine "saker" uten å forlate leiligheten, så det er ikke nødvendig å bekymre seg for den tvungne promenaden klokka seks om morgenen.

Hvilken hunderase å velge for en leilighet
Hvilken hunderase å velge for en leilighet

Hunderaser som Shih Tzu, Yorkshire Terrier, Dachshund, Japanese Chin, Spitz, Chihuahua er veldig populære blant leilighetens beboere. Hver av dem har sine egne fordeler.

Pomeranian er en søt rød sky på små poter. Som regel har denne hunden en mild og mild disposisjon. Hun er veldig trenbar og har en veldig munter karakter. Spitz prøver alltid å behage eieren. Denne hunden vil komme sammen med små barn uten problemer.

Shih Tzu er veldig familie, ofte velger de ikke en bestemt eier for seg selv, slik mange hunder gjør, men deler kjærlighet mellom alle familiemedlemmer. Denne hunderasen vil være en utmerket følgesvenn for en ensom person. Shih Tzu trenger ikke å gå, men de krever spesiell forsiktighet for frakken.

Store oppreiste ører, runde, som en ball, hode og liten snute - alt dette er en baby Chihuahua. Til tross for det søte utseendet og den kompakte størrelsen, er denne babyen i stand til å bli en ekte tyrann. Denne hunderasen har ikke en følelse av frykt, og derfor kan den på en tur bjeffe på en Doberman med all sin styrke, og det er noen ganger problematisk å roe den ned. Hun elsker kjærlighet, omsorg og oppmerksomhet. Og for dette vil Chihuahua kjempe på alle tilgjengelige måter. Det er grunnen til at en slik hund ikke skal kjøpes av de som har små barn. På den annen side er Chihuahuas ganske søte og nysgjerrige. De kan løpe rundt i leiligheten hele dagen, eller tvert imot se deg sitte ved datamaskinen.

Yorkshire Terrier er omgjengelig og rask. Selv om han er liten, men veldig temperamentsfull og til og med villvillig. Det bør tas i betraktning at york vil kreve å bruke penger. Lengden på pelsen er mye større enn høyden, og for at utseendet hans skal være presentabelt, må eieren mestre den komplekse omsorgen for kjæledyrets pels eller regelmessig gå til en profesjonell groomer.

Dachshund er kanskje den beste hunden for en leilighet. Dette er en veldig intelligent og energisk rase som elsker å utforske alt rundt. Hun vil være den perfekte følgesvenn for de som ikke kan ha en stor hund i leiligheten, men ønsker å ha en virkelig trofast venn.

Den japanske haken er en annen vanlig "leilighet" hunderase. Han er vanligvis rolig og nivåhodet. Denne hunderasen er en utmerket vakthund. Hin er omgjengelig og kommer lett overens med andre kjæledyr.

Anbefalt: