Hvilken Lukt Katter Tåler Ikke

Innholdsfortegnelse:

Hvilken Lukt Katter Tåler Ikke
Hvilken Lukt Katter Tåler Ikke

Video: Hvilken Lukt Katter Tåler Ikke

Video: Hvilken Lukt Katter Tåler Ikke
Video: Странная любовь Марты Айверс (1946) Драма, Нуар, мелодрама 2024, April
Anonim

Katter kan forårsake store ulemper for eierne med nysgjerrighet. For ikke å trette seg med trening, foretrekker eierne ofte å skremme dyret fra de stedene det ikke kan tukles med, ved hjelp av lukt som er ubehagelig for katten.

Hvilken lukt katter tåler ikke
Hvilken lukt katter tåler ikke

Det er nødvendig

  • -1 liter vann;
  • -10 dråper sitronolje;
  • -20 dråper rosmarinolje.

Bruksanvisning

Trinn 1

Katter liker ikke sitrusdufter. Hvis du bor i et hus på landet med en tomt, er dette en ekte vidde for en katt, men noen kan få for vane å vandre rundt i hagen og ødelegge beplantningen. Knus skinnet av sitroner eller appelsiner der de ikke skal gå. På busker, nedre grener av trær, kan du henge poser med sitrusoljer. Sprøyt jorden med hvit eddik - denne lukten hates også av katter. Mynte, lavendel, rue, som kan plantes på stedet, kan også fungere som naturlige avstøtende midler. Katten vil lukte deres duft i det fjerne.

Steg 2

Dyrebutikker selger spesielle sprayer som frastøter katter, laget på grunnlag av lukt som dyret hater. Operasjonsprinsippet er enkelt: stedene der katten prøver å skade, sprayes med en spray, dyret forstår at det er bedre å ikke blande seg på dette stedet - å dømme etter lukten, er det ikke noe godt der. Du kan også lage dem selv ved å blande de nødvendige ingrediensene.

Trinn 3

Katter kan skremmes av luktene av essensielle oljer avledet av mynte, sitrongress, lavendel, citronella og appelsin. Du kan lage avstøtende midler basert på sitrongress, kanel og rosmarinoljer. For å tilberede et avstøtende middel, må du blande en del av hvilken som helst olje med tre deler vann.

Trinn 4

Rør ingrediensene og bruk en sprayflaske til å spraye der katten ikke skal stikke nesen. Først må behandlingen utføres hver dag til katten innser at det er bedre å ikke nærme seg disse boligområdene. Men mange kjæledyr prøver deretter å sjekke om situasjonen med den ubehagelige lukten har endret seg, så eierne bør være på utkikk etter. Før bruk må løsningen ristes og sprayes på de stedene der det ikke er ønskelig med et dyr. Du kan bruke en pipette for å legge dråper med løsning på bomullsdotter og spre dem der det er nødvendig.

Anbefalt: