Hvordan Behandle Subkutan Midd Hos Hunder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Behandle Subkutan Midd Hos Hunder
Hvordan Behandle Subkutan Midd Hos Hunder

Video: Hvordan Behandle Subkutan Midd Hos Hunder

Video: Hvordan Behandle Subkutan Midd Hos Hunder
Video: Hvordan får jeg hunden til at komme, når jeg kalder? 2024, April
Anonim

Hvert dyr er mer eller mindre utsatt for visse sykdommer. En av de ubehagelige sykdommene hos hunder er demodikose (subkutan flått). Dens særegenhet ligger i den vanskelige diagnosen i de tidlige stadiene og kompleksiteten ved å bestemme typen sykdom. Det bør tas i betraktning at det er flere tegn på et sekundært stadium av sykdommen. Hos hunder blir det funnet betennelse i hårsekkene, hårtap, dannelse av sel under huden, ofte en ubehagelig lukt fra pustler på stedet for dannelsen av flåttkolonier og andre ubehagelige fenomener. Flåtten kan ødelegges av deg selv når du behandler dyret hjemme.

Hvordan behandle subkutan midd hos hunder
Hvordan behandle subkutan midd hos hunder

Det er nødvendig

Tidlig diagnose, spesielle og generelle terapimedisiner, forsiktig dyrepleie

Bruksanvisning

Trinn 1

Hunder må undersøkes ofte for de primære tegnene på sykdommen. Så hvis du for eksempel merker riper i huden mellom tærne på potene, er det verdt å sjekke etter et kryss. Det kan føles. Utseendet til klumper under huden er en oppfordring til å være oppmerksom.

Steg 2

Når du diagnostiserer tilstedeværelsen av et subkutant kryss, er det verdt å bruke medisiner som ødelegger det. Bruk av akaricider vil bidra til å fullstendig ødelegge flåttkoloniene i hårsekkene og talgkjertlene (dette er stedene for akkumulering). De vanligste akaricidene er ivomec, ivermektin og amitrazin.

Trinn 3

Immunmodulatorer kan brukes som en kompleks terapi. Blant disse inkluderer de vanligste i behandlingen av en subkutan flått anandin, cykloferon, ribotan, fosprinil. I tillegg, ikke glem bruken av vitaminer. Vitaminer i injeksjoner har en rask effekt.

Trinn 4

På grunn av stoffets toksisitet er det verdt å beskytte leveren og bruke beskyttende medisiner under kurs. Som eksterne midler må du bruke aversictinsalve eller salve fra en veterinærklinikk.

Trinn 5

Ikke glem ernæring. Det er på ham at dyrets gjenopprettingsperiode ofte avhenger. Det er godt å gi grøt og kalkunkjøtt eller storfekjøtt.

Anbefalt: