Fordeler Med Kanininnkapsling

Innholdsfortegnelse:

Fordeler Med Kanininnkapsling
Fordeler Med Kanininnkapsling

Video: Fordeler Med Kanininnkapsling

Video: Fordeler Med Kanininnkapsling
Video: Fordeler og ulemper med AS - Debet Startup 2024, April
Anonim

Jeg bor i et privat hus, så jeg har en rekke husdyr. Jeg liker spesielt kaniner. Dette er de reneste og søteste skapningene. For at dyr skal være sunne, må de bli tatt godt vare på.

Fordeler med kanininnkapsling
Fordeler med kanininnkapsling

Det er nødvendig

  • - kaniner,
  • - fugler
  • - halm.

Bruksanvisning

Trinn 1

Etter min mening er fuglehold av kaniner mye mer lønnsomt enn buret. Dyr i store inngjerdede områder beveger seg mer, og blir derfor sunne og sterke. Det er mer praktisk å mate kaninene når de er sammen, og det er lettere å rengjøre kabinettet.

Steg 2

Det er rimeligere å ha de gyttede dronningene i ett kabinett. Du trenger ikke å bekymre deg hvis en av dem ikke har nok melk - en annen kvinne vil mate barna sine. Når dronningene er sammen deler de ikke kaninene i venner og fiender.

Trinn 3

Og etter det må alt forutses slik at dyrene vokser sammen. Da blir det ingen kamper mellom dem. Imidlertid bør de voksne mennene skilles, ellers vil de dekke hunnene som er relatert til dem.

Trinn 4

Jeg lager friluftsbur 5x4 m store. I hver holder jeg 25 unge kaniner, 5 dronninger med kaniner eller 10 voksne hunner, som jeg legger til en hann for parringstiden.

Trinn 5

Det er også nødvendig å lage reir til dyr - isolerte bokser med hengslet lokk fylt med halm. For unge dyr kan reir lages i grupper, for voksne kaniner - separat. Og for å unngå undergraving er det bedre å betong gulvet i fuglehuset.

Anbefalt: