Hvordan Bade Hunden Din Riktig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bade Hunden Din Riktig
Hvordan Bade Hunden Din Riktig

Video: Hvordan Bade Hunden Din Riktig

Video: Hvordan Bade Hunden Din Riktig
Video: Hundehuset med Trude & Einar: Vasker du hunden din for ofte? 2024, Kan
Anonim

Ikke alle hundene er glade for badeprosedyrer. Men siden du ikke klarer å vaske deg, må du i det minste sørge for at bading ikke blir stress for hunden, men gir positive følelser.

Hvordan bade hunden din riktig
Hvordan bade hunden din riktig

Det er nødvendig

sjampo og balsam for hunder; - flere håndklær; - bomullsputer - hårbørste; - gummibadmatte

Bruksanvisning

Trinn 1

Hyppigheten av bading avhenger av hvor aktiv hunden er på gaten og hvor lang tid den bruker der. Du må også sjekke med veterinæren eller rasekjenner hvor ofte vannbehandling anbefales. For forskjellige raser kan antall bad være helt forskjellige. For å unngå en allergisk reaksjon hos en hund mot sjampo og balsam (hvis dette er den første vasken eller et nytt produkt), må du gjøre en tassebøyningstest - en dråpe sjampo og balsam bør påføres dagen før du bader. Hvis det ikke er irritasjon, kan du trygt vaske kjæledyret ditt.

Steg 2

Langhårede hunder må kjemmes nøye, men grundig før de bader, matter må klippes med saks.

Trinn 3

Vann skal helles i badekaret slik at det bare når midten av potene. For ikke å skade badekaret, må du legge en gummimatte i det, som også vil beskytte kjæledyret mot å skli og falle. Hunden kan være nervøs, så du må snakke kjærlig med den, stryke den. Når karet er fullt, plasser hunden inne og begynn å vaske. Du må vanne dyret fra dusjen eller bruke en øse med varmt vann for å fukte all pelsen.

Trinn 4

Vask hunden din strengt med hundesjampo. Hvis det ikke er der, må du under ingen omstendigheter eksperimentere med sjampo for mennesker - de er designet for en helt annen PH i huden. Sjampoen påføres i små doser, og hunden blir skummet i jevne bevegelser fra hode til hale.

Trinn 5

Når vaskeprosessen er fullført, må vannet tømmes, og etter det kan du begynne å skylle av sjampoen, og pass på at den ikke blir liggende under ørene, på magen eller under halen.

Trinn 6

En balsam for hunder er valgfri, men det anbefales for langhårede hunder å gjøre børstingen lettere. Balsam bør brukes i et par minutter og skylles grundig.

Trinn 7

Etter at alle prosedyrer er avsluttet, må hunden pakkes inn i et håndkle mens den fremdeles er i badekaret og fuktes godt. Langhårede hunder trenger ikke å tørkes av, da kappen kan bli sammenflettet. Du trenger et par håndklær til for å legge på gulvet. Det skal ikke være utkast i leiligheten hele tiden mens kjæledyret ditt tørker.

Anbefalt: