Hvordan Overtale å Kjøpe Hund

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overtale å Kjøpe Hund
Hvordan Overtale å Kjøpe Hund

Video: Hvordan Overtale å Kjøpe Hund

Video: Hvordan Overtale å Kjøpe Hund
Video: Vlog: Prøver å overtale Morten til å kjøpe hund 2024, Kan
Anonim

Hunden gir huset glede, er i stand til å gjøre enhver person lykkelig, daglige turer med den gir ingen vanskeligheter. Hunden er en hengiven venn og pålitelig vaktmann. Det ser ut til at det ikke er noen hindringer for å skaffe en valp. Det eneste som er igjen er å overtale familien til å være enig i din mening.

Alle familiemedlemmer må være enige i utseendet til hunden
Alle familiemedlemmer må være enige i utseendet til hunden

Bruksanvisning

Trinn 1

Ofte snakker foreldre mot hunden i huset. Kanskje du har overtalt dem i lang tid, kanskje ikke engang det første året, men alt til ingen nytte. Hvis du var spesielt vedvarende tidligere, er det sannsynlig at de reagerer på ordet "hund" allerede som foreldrene fra tegneserien "Kid og Carlson". Noen ganger ser det ut til at det hadde vært lettere for dem å være enige med deg for lenge siden, men de fortsetter å fortsette, og du blir tvunget til å leve uten en yngre venn.

hvordan bli en autoritet i klasserommet
hvordan bli en autoritet i klasserommet

Steg 2

Det kan bare være en grunn til det kategoriske "nei" i forhold til en hund i huset - det er en allergi hos et av familiemedlemmene. I dette tilfellet kan ingenting gjøres, du må gi deg. Selv den beste hunden i verden er ikke verdt forverringen av menneskers helse, som sikkert vil komme med utseendet til en hund. Dessuten kan allergier på grunn av konstant irritasjon av irritasjon forverres, og til og med bli livstruende.

hvordan man kan overtale foreldre til å kjøpe hamster
hvordan man kan overtale foreldre til å kjøpe hamster

Trinn 3

Men hvis alt er i orden med helsen i familien, blir situasjonen løsbar. Prøv å forstå hvorfor foreldre ikke vil ha hund. Kanskje de ikke har nok midler til å kjøpe og vedlikeholde det? Eller er de redde for de daglige turene? Du kan sverge så mye du vil at hver dag du og bare du vil gå med hunden, ta vare på den og så videre, men til du beviser ordet ditt med gjerning, vil sjansene dine forbli null. Begynn å stå opp hver dag en halv time tidligere og gå en tur, som du ville gjort med en hund. For ikke å vandre gatene forgjeves, tidsbestemte en daglig løpetur for denne gangen. Dette vil helt sikkert imponere foreldrene.

Du må gå mye med hunden
Du må gå mye med hunden

Trinn 4

Prøv å finne deg en deltidsjobb slik at foreldrene dine ser din vilje til å dele de økonomiske oppgavene som uunngåelig vil oppstå. Selve hunden koster mye, men midler for å ta vare på den, mat, veterinærbesøk må også betales av noen. Kjøp og studer litteratur om hunder, men ikke bry foreldrene dine for mye, og enda mer, ikke sutre, ikke oversett alle samtaler til hundemner. Stopp, velg riktig øyeblikk, og snakk med foreldrene dine grundig og seriøst. Hvis de ser at du snakker og resonnerer som en voksen, vil de definitivt lytte til deg.

Anbefalt: