Hvordan Begrave Et Kjæledyr

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Begrave Et Kjæledyr
Hvordan Begrave Et Kjæledyr

Video: Hvordan Begrave Et Kjæledyr

Video: Hvordan Begrave Et Kjæledyr
Video: Sådan sikrer du din hund i bilen 2024, April
Anonim

Husdyr, det være seg hunder, katter eller skilpadder, blir virkelige familiemedlemmer. Deres levetid er dessverre kortere enn for mennesker, så mange kjæledyrseiere må møte sin uunngåelige død, som oppleves som tapet av en elsket venn. Et avdøde kjæledyr skal begraves med ære, men ikke alle vet hvor og hvordan de skal gjøre dette.

Hvordan begrave et kjæledyr
Hvordan begrave et kjæledyr

Bruksanvisning

Trinn 1

Ring veterinærtjenesten i byen din. For det første tilbyr veterinærklinikker ofte kremasjonstjenester (men ikke begravelse). For det andre bør det være oppmerksom på tilstedeværelsen av formelle og uoffisielle dyregravplasser. På offisielle gravplasser kremeres også kjæledyr, hvoretter du kan velge hva du skal gjøre med asken - begrave, fjerne eller ta med deg. I Moskva er det for eksempel en kjæledyrkirkegård som ligger på Mashkinskoye-motorveien. Du kan ta med kjæledyrets kropp dit selv eller bestille en hjemmebesøkstjeneste. Kirkegården er åpen syv dager i uken, døgnet rundt.

Steg 2

Spør veterinærer og bekjente om uoffisielle dyregravplasser i byen din. Som regel er de ordnet av sørgende eiere - de graver selv graver, reiser hjemmelagde kors og steiner med fotografier av hunder og katter, og tar med blomster. Du kan begrave kjæledyret ditt på et slikt sted gratis, det er ikke forbudt ved lov.

Trinn 3

Den enkleste måten er selvfølgelig å begrave dyret i parken nær huset eller i skogen. Men parken er ikke et gravsted, der kan du ikke reise et lite monument, gjerde en grav eller lage en benk. Skogen er heller ikke det beste alternativet, du kan senere ikke finne stedet hvor du ble begravet; dessuten er det alltid muligheten for at noen vil grave opp graven. Mange begraver kjæledyrene sine i landet, dette er et praktisk alternativ hvis du har en.

Trinn 4

Hvis ingen av alternativene passer for deg, eller byen din ikke har kirkegårder, følg den japanske tradisjonen. I Japan kremeres dyr, hvoretter det blir opprettet en side dedikert til det avdøde kjæledyret på spesielle steder - "kirkegårder". Gradvis nådde denne skikken andre land, inkludert Russland. Det er flere nettsteder på det russispråklige Internett der du kan legge igjen et minne om vennen din: for eksempel petsparadise.ru. Det er også fora der folk uttrykker sorg, godtar kondolanse. Kommunikasjon er viktig for ethvert tap.

Anbefalt: