Å Takle Tapet Av Et Kjæledyr

Innholdsfortegnelse:

Å Takle Tapet Av Et Kjæledyr
Å Takle Tapet Av Et Kjæledyr

Video: Å Takle Tapet Av Et Kjæledyr

Video: Å Takle Tapet Av Et Kjæledyr
Video: Если кошка ушла из дома, что делать и как позвать домой 2024, April
Anonim

Til vår store anger er alderen til våre mindre brødre ikke lang. De fleste katter lever ikke for å være 15-20 år gamle. Hunder lever ca 10-12, og hamstere, marsvin og rotter enda mindre. Slik sett skiller papegøyer seg ut. De lever lenger enn andre kjæledyr. Levetiden til en papegøye avhenger av størrelsen. For eksempel kan en kakadue leve opptil 80 år, men undulat - bare opptil 10-12.

Å takle tapet av et kjæledyr
Å takle tapet av et kjæledyr

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er vanskelig å forestille seg hva en person opplever som har mistet kjæledyret sitt. Tross alt kom han, som et fullverdig medlem av familien, inn i livet ditt, og gjorde justeringer i den daglige rutinen, atferd, holdning til livet og til deg selv. Ved å adoptere et dyr påtar du deg et stort ansvar, til tider undertrykker du dine ønsker for å dekke dets behov. Men plutselig var han borte. Det er tomhet og smerte av tap inni, en tung erkjennelse av at et elsket og trofast vesen som elsket deg av hele mitt hjerte ikke var i nærheten.

få et kjæledyr
få et kjæledyr

Steg 2

Mange føler seg ensomme når de mister sitt elskede kjæledyr. Når du prøver å forklare følelsene dine for folk som aldri har hatt dyr, kan du snuble over en mur av misforståelse. Ikke bli overrasket hvis du blir bedt om å ta det lettere eller ha et nytt dyr. Det er best å snakke med noen som også nylig har fått et slikt tap. Du vil umiddelbart finne et felles språk, og det blir lettere for deg.

hvordan man kan kurere kjønn hos marsvin
hvordan man kan kurere kjønn hos marsvin

Trinn 3

Prøv å holde deg opptatt av enhver aktivitet: arbeid, hobbyer, turgåing, etc. Dette vil ta tankene dine fra dine triste tanker og ha det bra. Du kan være interessert i å melde deg frivillig på en kennel eller dyrebeskyttelse. Slikt arbeid trenger ikke å være permanent. Det er bare å komme dit på fritiden.

chips for dyr i Russland
chips for dyr i Russland

Trinn 4

Når det er vanskelig for deg, er du velkommen til å gråte. Mange prøver å holde sorgen for seg selv, ikke å vise følelsene sine for sine nærmeste. Men dette får dem bare til å føle seg verre. Når du gråter, blir det lettere for deg.

Hva slags kjæledyr å få
Hva slags kjæledyr å få

Trinn 5

En fin måte å forbedre humøret ditt på er å komponere et fotoalbum med kjæledyret ditt - du vil huske morsomme og morsomme øyeblikk fra forskjellige stadier av livet hans. Sikkert har du samlet bilder eller videoer der din favoritt er. Hvis de ikke er der, ikke bli motløs. Det kan være lettere for deg å skrive alt du husker om ham. Lag en memoardagbok. Når du skriver en annen historie der, vil du smile!

Anbefalt: